Soțul Danei Rogoz a împlinit 56 de ani. Mesajul tandru al vedetei: „Radu meu bun”

Andreea Bisinicu 19.02.2023, 15:18

Dana Rogoz și Radu Dragomir formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Actrița i-a făcut o urare de zile mari partenerului său de viață, în ziua în care tatăl copiilor ei a împlinit vârsta de 56 de ani. Ce fotografii emoționante a distribuit vedeta pe rețelele sociale.

Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru soțul ei, la împlinirea celor 56 de ani de viață

Dana Rogoz nu mai are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute vedete ale României. Cu o carieră impresionantă în mass-media, actrița a crescut sub lumina reflectoarelor, de la vârstă fragedă.

Actrița din serialul La Bloc l-a cunoscut pe celebrul regizor pe vremea când avea doar 18 ani, iar el era un bărbat matur, de 37 de ani, povestea lor de dragoste depășind barierele și prejudecățile societății.

Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 19 ani, Dana Rogoz și Radu Dragomir consideră că acest lucru nu a reprezentat un impediment în relația lor de cuplu. Cu ocazia zilei de naștere a regizorului, Dana Rogoz i-a făcuto declarație de dragoste ca în filme, în mediul online.

„Azi e ziua lui. Te iubesc, Radu meu bun. Cu umorul tău, cu imaginația ta, cu viziunea ta, cu cheful meu de joacă cu copiii, cu blândețea ta, cu onestitatea ta, cu dragostea infinită cu care ne privești.

La mulți ani fericiți, cu sănătate, cu sens, cu proiecte împlinite, cu râsete, cu noi alături de tine!”, a scris Dana Rogoz, pe Instagram, în dreptul unor fotografii în care apare alături de soțul ei și cei doi copii ai lor, Lia și Vlad.

Dana Rogoz, moment de panica de Craciun
Dana Rogoz si familia ei

Între Dana Rogoz și Radu Dragomir există o diferență de vârstă de 19 ani

Deși cei doi formează o familie de mai bine de 10 ani de zile și un cuplu de aproape două decade, Dana Rogoz și Radu Dragomir au mărturisit că, la începutul relației lor sentimentale, s-au lovit de un val de critici din partea celor din jur, care-i blamau pentru diferența mare de vârstă ce exista între ei.

„Au trecut anii, dar cei doi copii, rodul iubirii, sunt dovada că n-au trecut degeaba. Când noi am început relația, el avea 37 de ani, eu 19 ani aproape. Pe vremea respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau de el pe Facebook: ‘Moșul, moșul’. El râde și acum. 

Eu le spun tuturor prietenilor mei, ‘Vedeți că foarte curând ajung la vârsta la care el era considerat moșul’. Ne permitem să facem aceste glume pentru că suntem foarte relaxați.

N-au contat, real, niciodată vârstele pentru noi. N-a făcut calculele astea și cumva a ieșit ca o surpriză, așa, că oamenii erau interesați de diferența asta pe care noi nu o simțeam sau care aducea foarte multe avantaje.

N-am avut nicio problemă. Real, și eu aș fi judecat, dacă nu mi s-ar fi întâmplat să trăiesc nebunia asta. Aș fi judecat la vârsta respectivă. Dar m-am maturizat și am înțeles că viața nu e ca în telenovele sau ce am fost noi educați la vremea respectivă.

E mult mai complexă și alte criterii contează. Acum, nu judec niciun fel de relație. Cred că este o chestie de șansă să găsești omul acela.”, povestea vedeta, în 2022, la PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe