Soțul Andreei Bălan, dezvăluiri cutremurătoare despre drama trăită: “Simt fiecare lovitură în spate”. Prin ce momente cumplite a trecut

Redacția IMPACT 10.02.2020, 13:51
Soțul Andreei Bălan, dezvăluiri cutremurătoare despre drama trăită: “Simt fiecare lovitură în spate”. Prin ce momente cumplite a trecut

George Burcea, soțul Andreei Bălan, a trecut prin momente cumplite. Actorul de 32 de ani s-a confruntat cu o perioadă foarte tristă, după cum a dezvăluit chiar cântăreața. Bărbatul celebru a lansat de curând o campanie împotriva violenței domestice, și a făcut adesea declarații despre trecutul și copilăria sa.

Actorul originar din Botoșani s-a trezit în centrul unui scandal de proporții, după ce și-a acuzat tatăl de foarte multe ori de acțiuni cumplite. George Burcea a făcut declarații despre copilăria dureroasă. Când avea vârsta de doar un an, mama lui a decis să fugă de acasă alături de cei patru copii, pentru a scăpa de tratamentul soțului violent. La rândul său, bărbatul a reacționat imediat ce a auzit ce acuzații îi sunt aduse.

Soțul Andreei Bălan, dezvăluiri cutremurătoare despre drama trăită: “Simt fiecare lovitură în spate”

”După atâția ani, simt fiecare lovitură în parte, n-a rămas neatinsă de mâinile tale criminale nicio parte din corpul meu de copil, care nu visa decât o familie fericită. Și, în loc de iubire, pumni și ură. Ură din frustrare că nu-ți puteai tu depăși limitele. Cum am putut eu să te iubesc, sperând la o familie cu tine, cum am putut să stau să-mi rupi oasele, să distrugi visele.”, este mesajul despre drama actorului.

Soțul Andreei Bălan, dezvăluiri cutremurătoare despre drama trăită “Simt fiecare lovitură în spate”. Prin ce momente cumplite a trecut
George Burcea a trăit o dramă, în trecut, din pricina tatălui său

Prin ce momente cumplite a trecut George Burcea

„Eu, având un istoric în familie cu tatăl meu, părinții mei, care n-au avut o viață prea frumoasă, de fapt, mai mult mama, că tatăl a fost destul de agresiv, m-a afectat. Ca și copil, atunci, m-a afectat foarte mult. Când eram copil, am căutat de unde vin supărările mele, frustrările mele, fiind mai mare, am înțeles, am încercat să mă vindec și, odată cu vindecarea mea, am zis să fac un lucru bun și pentru cei din jur.

Din fericire pentru mine, violența domestică din familia noastră a fost imediat până să mă nasc eu. După care mama a luat hotărârea de a fugi, de a pleca, alături de toți copiii. Așa că, cel mai mult, violența domestică i-a afectat pe frații mei și pe surorile mele. Eu, în schimb, m-am mutat la bunica, la mama mamei mele, și acolo am văzut violența domestică. Acolo, da. Frații și surorile mele simțeau panică, teroare, groază, și lucrurile acestea se văd acum, la maturitate, când îi vezi cum au probleme, cum gândesc, cum se comportă.”, a fost mărturisirea lui George Burcea, potrivit cancan.ro.

Ce spune tatăl actorului

Tatăl lui George Burcea, Nelu, a susținut recent că fosta lui soție a fost cea care era infidelă și agresivă cu copiii cuplului. Soțul Andreei Bălan este de părere că părintele său este capabil de acțiuni înfiorătoare, susținând că și-ar fi ucis una dintre amante.

”Dacă el era un vizionar, un Iisus al României, să-mi spună mie cum vedea când plângea maică-sa și el nu putea să facă nimic. Domnule, e un mincinos notoriu. sora și fratele lui s-ar putea să iasă public și iese nasol pentru el”, a comentat Nelu. ”Să spună ce a făcut mă-sa 20 de ani în Turcia. Sunt poze la cumnatul lui, cred că s-ar da mii de euro pe pozele alea, sunt nasoale rău”, a susținut Nelu Burcea.

Urmăriți Impact.ro și pe