Soții Macron se ceartă de se cutremură pereții palatului prezidențial. ”Se aude până în stradă”. De ce e nervoasă prima-doamnă a Franței

Iancu Andreea 11.05.2021, 20:32
Soții Macron se ceartă de se cutremură pereții palatului prezidențial. ”Se aude până în stradă”. De ce e nervoasă prima-doamnă a Franței

Relația dintre Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte, este una extrem de controversată, dat fiind faptul că președintele Franței are doar 43 de ani, față de prima-doamnă, care a ajuns la venerabila vârstă de 68 de ani. Chiar dacă soții Macron au trecut peste criticile și comentariile răutăcioase, se pare că nu pot să aplaneze conflictele ce apar uneori în spatele ușilor închise și se ceartă atât de răsunător încât zgomotul se aude până în stradă. Mai mulți apropiați ai cuplului prezidențial au confirmat faptul că există uneori tensiuni între cei doi parteneri.

Soții Macron se iubesc dar se și ceartă extrem de aprig. „Chiar de curând, la Elysée, pereţii se cutremurau”

Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte se cunosc încă de pe vremea când președintele Franței era doar un tânăr în floarea vârstei, iar ea o femeie matură, care trecuse deja printr-un mariaj. În ciuda diferenței de 24 de ani dintre cei doi, soții Macron s-au luptat să demonteze criticile gurilor rele și iată că și după aproape 15 ani de căsnicie și o mulțime de responsabilități după preluarea mandatului de președinte al Franței, Emmanuel și Brigitte rezistă împreună. Totuși, viața într-un cuplu nu este întotdeauna roz, iar soții Macron transformă din când în când sentimentele frumoase în ceartă, după cum se zvonește pe la Palatul Elysee.

Potrivit presei franceze, Brigitte Macron este o fire extrem de dedicată și se implică în viața de politician a soțului ei, motiv pentru care uneori apar certuri, atât de puternice încât „se cutremură pereții” casei prezidențiale, potrivit Le Parisien. Presiunile pe care soția lui Macron ajunge să le pună pe umerii președintelui Franței sunt extrem de mari, aceasta încercând să se asigure că partenerul său va duce la bun sfârșit mandatul, încununat de succes. Ne mai rezistând, Emmanuel Macron cedează adesea și astfel soții Macron se ceartă, aruncându-și replici dure unul altuia.

Chiar de curând, la Elysée, pereţii se cutremurau, a declarat o sursă din interiorul preşedinţiei franceze pentru Le Parisien, făcând referire la o discuție aprinsă în contradictoriu între Emmanuel și Brigitte Macron.

Motivul pentru care soții Macron se ceartă extrem de zgomotos
Emmanuel și Brigitte Macron sunt căsătoriți din 2007

Motivul pentru care este nervoasă prima-doamnă a Franței. „Se ajunge la așa ceva pentru că sunt două caractere puternice”

Chiar dacă se apropie vertiginos de vârsta de 70 de ani, soția mai tânărului Emmanuel Macron este o femeie căreia nu îi dai anii din buletin. Extrem de elegantă, dar și foarte hotărâtă în discurs, prima-doamnă a Franței reușește să stârnească momente de ceartă în cuplu, care se fac auzite chiar și în plină stradă. În urmă cu mai mulți ani, în 2018, un apropiat al cuplului prezidențial a mărturisit că există momente în care certurile celor doi se aud de la o distanță mare, motivând totul prin personalitățile extrem de puternice ale soților Macron.

Acesta este modul lor de comunicare. Se ajunge la aşa ceva pentru că sunt două caractere puternice, a declarat el.

Același apropiat a recunoscut că Brigitte Macron a devenit temătoare după preluarea mandatului de președinte de către soțul său. Prima-doamnă încearcă să îl susțină pe Emmanuel Macron pentru a nu-și rata mandatul. Totodată, într-o declarație mai veche, Brigitte Macron recunoștea că formează un cuplu extrem de sudat cu partenerul său, însă există și momente în care își spun lucruri dure unul altuia.

Ea este îngrijorată să nu-şi rateze mandatul şi să devină nefericit, a precizat același apropiat al soţilor Macron.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...