Soția și fiica lui Cabral au făcut scandal că nu au avut vacanță. Unde le-a dus prezentatorul Pro TV

Iancu Andreea / 30.11.2020, 10:00
Soția și fiica lui Cabral au făcut scandal că nu au avut vacanță. Unde le-a dus prezentatorul Pro TV

Carismaticul Cabral este un tată și un soț responsabil, care este atent la nevoile familiei sale. Totuși, prezentatorul TV nu lasă deoparte spiritul amuzant ce îl caracterizează. Pentru că și-au dorit o vacanță împreună, soția și fiica lui Cabral au avut parte de o surpriză din partea vedetei de la Pro TV. Acesta a ales o destinație neașteptată.

Soția și fiica lui Cabral, vacanță inedită

Este cunoscut pentru rolul de prezentator al emisiunii “Ce spun românii” de la Pro TV, dar și pentru relația cu Andreea Ibacka, soția sa. Cei doi au devenit o familie completă în urmă cu aproape doi ani, când a venit pe lume Namiko, o fetiță adorabilă și dulce precum ciocolata. De atunci, Cabral împărtășește cu fanii săi diferite momente din viața de familie, iar recent a dezvăluit tuturor locul în care a reușit să le ducă pe soția și fiica lui în vacanță.

Obișnuit cu expriențele în natură, Cabral încearcă să insufle această normalitate și familiei sale. Deși alte vedete obișnuiesc să aleagă destinații luxoase, adesea în țări mult călduroase și în sezonul de iarnă, soția și fiica lui Cabral au avut parte de o experiență inedită. Vedeta TV a ales o zonă din România, la țară, cel mai probabil luând în considerare și pandemia.

Înconjurați de găini și alte animale de curte, Cabral și familia sa se bucură de această vacanță, în timp ce prezentatorul se amuză copios pe rețelele de socializare. Acesta a postat o fotografie haioasă pe contul său, dar și al fiicei sale, în care descrie perfect dorințele celor două fete din viața sa.

Cabral a împărtășit cu fanii, într-un stil amuzant, locul în care și-a petrecut vacanța alături de Andreea și Namiko foto - Facebook
Cabral a împărtășit cu fanii, într-un stil amuzant, locul în care și-a petrecut vacanța alături de Andreea și Namiko
foto – Facebook

Episod amuzant alături de fiica sa. Cum e viața alături de Namiko

Cabral nu ezită să povestească aspectele amuzante din noua experiență de tătic de fată. Deși prezentatorul mai are o fiică, din căsătoria cu Luana, aceasta este deja un adult în toată regula. Pe de altă parte, viața alături de micuța Namiko pare să fie una extrem de palpitantă, așa cum sunt de altfel toate ale proaspeților părinți.

Într-o postare recentă, Cabral a dezvăluit cum a ajuns să stea treaz toată noaptea din cauza fetiței sale.

Se ridică în fund, spune tare “Caca!” și dă o bășină de tremură patul.
Se lasă la loc pe burtă și mai dă una din aia neaoșă, viguroasă.
– Asta a doua a ieșit cu tac’su de mână!, zic.
Sar chiaun din pat, iau telefonul și aprind lanterna, iau scutec nou, șervețele umede, cremă și încep operațiunea “Ștergerea răului absolut”.
Înlătur scutecul vechi ținându-mi respirația și… alarmă falsă.
Ea a plescăit mulțumită. Și doarme lemn.
Eu… treaz de două ore, stau și-i număr bășinuțele.
Și? Voi, ce faceți la 05:29 A.M.?
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI