Soția lui Volodimir Zelenski, mesaj emoționant. Președintele Ucrainei împlinește 45 de ani

Stan Filon 25.01.2023, 13:00
Soția lui Volodimir Zelenski, mesaj emoționant. Președintele Ucrainei împlinește 45 de ani

Soția lui Volodimir Zelenski, mesaj emoționant în ziua în care soțul său împlinește 45 de ani! Cei doi nu se pot bucura de această zi așa cum ar fi făcut-o în mod normal, deoarece Ucraina se află în plin război cu Rusia. Iată ce a scris Olena Zelenska pe pagina sa de Facebook.

Soția lui Volodimir Zelenski, mesaj emoționant

Așadar, este ziua de naștere a lui Volodimir Zelenski! Președintele Ucrainei împlinește astăzi 45 de ani. Deși ar fi trebuit să fie o adevărată sărbătoare în familia sa, iată că anul acesta nu se poate bucura prea mult, deoarece Ucraina se află încă în plin război cu Rusia. Soția președintelui, Olena Zelenska, a ținut să-i transmită un mesaj soțului său, pe care l-a postat pe rețelele sociale. A vorbit despre cum l-a schimbat războiul pe Volodimir Zelenski.

„Sunt întrebată de multe ori despre cum te-ai schimbat în acest an. Și mereu spun, nu e schimbat. El este același tip pe care l-am întâlnit când aveam șaptesprezece ani. Dar, de fapt, ceva s-a schimbat: zâmbești mult mai puțin acum. De exemplu, ca și în această fotografie. Vă doresc mai multe motive să zâmbiți. Și știți ce este nevoie. Știm cu toții. Ai destulă încăpățânare. Principalul lucru este că există suficientă sănătate. Deci, să fie bine, vă rog! Vreau să zâmbesc cu tine mereu. Dă-mi această oportunitate!”, a scris pe Facebook Olena Zelenska, alături de o fotografie în care apare alături de soţul ei.

Sotia lui Volodimir Zelenski, mesaj emotionant
Sotia lui Volodimir Zelenski, mesaj emotionant

Fost comediant și producător de filme

Volodimir Zelenski este un fost comediant, scenarist și producător de filme care a jucat mai întâi rolul de președinte al Ucrainei într-un serial de un real succes în țara vecină.

Ucrainenii l-au iubit atât de mult în rolul președintelui încât i-au fost alături și la alegerile prezidențiale la care s-a înscris tânărul actor. Spre surprinderea tuturor, Volodimir Zelenski a fost ales președinte al Ucrainei începând cu 20 mai 2019. Pe data de 24 februarie 2022, președintele rus Vladimir Putin a anunțat însă începerea operațiunii militare speciale în Ucraina, iar liderul de la Kiev a fost nevoit să declare stare de război.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...