Soția lui Ștefan Bănică, apariție de zile mari la un an după nașterea copilului! E de necrezut

Diana Radu 10.06.2020, 12:57

Soția lui Ștefan Bănică, Lavinia Pârva arată uimitor la un an după naștere copilului. Bruneta și-a recăpătat formele de inviat și face senzație când iese pe stradă. Iată cum a reușit să slăbească Lavinia Pârva!

Cum arată soția lui Ștefan Bănică la un an de la nașterea copilului

Lavinia Pârva a devenit mămică în urmă cu an. Bruneta i-a dăruit lui Ștefan Bănică un băiețel pe nume Alexandru. În ultima perioadă, artsita a apărut extrem de rar în spațiul public, însă a păstrat legătura cu fanii săi pe Instagram. Recent, brunetă și-a anunțat fanii că a și-a pus silicoane. Rezultatul a fost cel scontat, astfel că acum vedeta nici nu mai poartă sutien, semn că se simte confortabil și extrem de bine în piele ei acum.

„El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului. Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță!”, a transmis Lavinia Pîrva pe Instagram.

lavinia parva, sotia lui stefan banica, silueta
Cum arată soția lui Ștefan Bănică la un an de la nașterea copilului

Înainte de această intervenție, Lavinia Pârva mărturisea că nu își dorește să se justifice cu privire la aspectul fizic sau la micile trucuri pe care le folosește. De asemenea, aceasta declara faptul că nu este adepta operațiilor estetice.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine!”, a spus Lavinia Pârva.

Cum a slăbit Lavinia Pârva

Soția lui Ștefan Bănică luase proporții pe perioada sarcinii, însă imediat după ce a născut vedeta a început să-și recapete silueta. Cum? Ei bine, bruneta spune că prin antrenamente temeinice și diete sănătoase. Iată ce program a respectat cu sfințenie pentru a da jos kilogramele nedorite:

„Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară.

Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar).

Mișcare: Minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu.

Așa arată programul meu pentru o săptămână”, a scris Lavinia Pârva pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe