Soția lui Puya nu a mai rezistat și a rămas în sutien la autostop. Reacția artistului a făcut-o să se răzgândească. „Nu așa dezbrăcată”

Stan Filon 06.02.2023, 23:07

Momente fierbinți cu soția lui Puya la emisiunea America Express! Cei doi fac echipă la emisiunea fenomen de la Antena 1, însă au avut parte de un episod care a stârnit hohote de râs printre telespectatori. Vezi în rândurile de mai jos ce s-a întâmplat!

Soția lui Puya nu a mai rezistat și a rămas în sutien la autostop

Așadar, emisiunea America Express se află în plină desfășurare, iar echipele rămase în concurs fac tot posibilul pentru a încasa marele premiu. Printre concurenți se numără și cunoscut hip-hoper Puya, care particpă alături de soția sa.

Ei bine, la ultima ediție, soția lui Puya a renunțat la haine din cauza temperaturii ridicate, chiar în timp ce făcea autostopul. Artistul a rămas șocat de gestul soției sale, iar reacția lui a fost una savuroasă, atunci când a văzut că partenera sa de viață a rămas în sutien. Puya nu a fost de acord să își lase soția să facă autostopul în sutien, chiar dacă și-adat acordul pentru o parte din ținuta femeii. Melinda l-a anunțat că vrea să stea în costum de baie, însă bărbatul a crezut că va mai adăuga și altceva peste. Așadar, nu și-a lăsat soția să facă autostopul pe jumătate dezbrăcată.

Sotia lui Puya nu a mai rezistat si a ramas in sutien la autostop
Sotia lui Puya nu a mai rezistat si a ramas in sutien la autostop

Melinda s-a gândit să facă autostopul în sutien, însă Puya nu a fost deloc de acord

„Eu când ai spus că îți pui costum de baie mă gândeam că îți pui și ceva după aia, nu așa dezbrăcată. (…) Nu suntem pe plajă, suntem pe marginea străzii. (…) Estetic, ca să zic așa, o dădea bine cum arătam noi acolo. (…) Ce ar fi acum să stăm în chiloți”, a spus Puya la America Express.

Melinda s-a îmbrăcat, chiar dacă nu a înțeles exact de ce nu a putut să rămână așa la marginea drumului, ca la plajă, mai ales că soarele ardea cu putere. În plus, puteau să găsească ocazie mult mai repede.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...