Soția lui Pepe este însărcinată? Artistul a decis să spună adevărul

Iancu Andreea / 25.10.2020, 15:06
Soția lui Pepe este însărcinată? Artistul a decis să spună adevărul

În urmă cu ceva timp, au apărut o serie de speculații cu privire la faptul că soția lui Pepe ar fi însărcinată. Cuplul are deja două fetițe superbe, Rosa și Maria, însă s-a scris că ar putea deveni părinți pentru a treia oară. Pentru a face lumină în cazul acestor presupuneri, Pepe a dezvăluit care este adevărul despre sarcina soției sale.

Este soția lui Pepe însărcinată sau nu?

O imagine de la ziua fiicei sale, Rosa, a făcut ca Raluca, soția lui Pepe, să fie bănuită că ar fi însărcinată pentru a treia oară. În cazul fotografiei postate de vedetă pe conturile sale de socializare, Raluca purta o rochie care lăsa să se vadă burtica ce părea a fi de gravidă. De atunci, multe articole au avut drept subiect faptul că frumoasa Raluca Pascu ar fi însărcinată.

Totuși, reporterii Antena Stars au reușit să afle adevărul despre presupusa sarcină a vedetei. Pepe a fost cel care a dezvăluit totul în cadrul emisiunii Star Matinal. Artistul a dezvăluit că nu este momentul pentru încă un copil, accentuând faptul că Raluca nu este gravidă.

De asemenea, într-un interviu pentru viva.ro, Raluca a dezvăluit că nu crede că și-ar mai dori un bebeluș. Vedeta este extrem de fericită de relația pe care o are cu cele două fiice.

“Nu, nu sunt însărcinată. Îmi doresc acum să-mi petrec timpul cu fetele care sunt deja mari. Ar fi foarte greu să o iau de la început, cu un bebeluș”, a declarat Raluca Pastramă pentru revista Viva.

Raluca a fost bănuită că este însărcinată în urma acestei imagini
Raluca a fost bănuită că este însărcinată în urma acestei imagini

Familia lui Pepe s-a mărit cu încă un membru

Chiar dacă momentat Raluca nu este însărcinată, în familia lui Pepe s-a mai adăugat un membru. Fratele Ralucăi a devenit recent tătic, iar sora sa este în culmea fericirii. Aceasta era nerăbdătoare să își cunoască nepoțelul, căruia îi face deja toate poftele.

Micuțul Achim a fost bine primit în familie, iar Raluca a ales să se mândrească cu decorul pregătit pentru venirea pe lume a bebelușului. Cu baloane multicolore și numele său în mărime mare, Raluca i-a urat bun venit nepoțelului său.

“Ne-am așteptat băiatul așa cum se cuvine, ca pe un PRINȚ.?
#ACHIM”, nota Raluca în descrierea fotografiilor cu noul decor.

Pepe și soția sa, Raluca, formează un cuplu încă din 2014, iar până acum cei doi au împreună două fetițe. Rosa Alexandra și Maria le bucură zilele celor două vedete.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI