Soția lui Nicușor Dan a povestit cum a fost cucerită de noul edil al Capitalei. Gestul a fost extrem de romantic

Ana Anitoiu 30.09.2020, 17:39
Soția lui Nicușor Dan a povestit cum a fost cucerită de noul edil al Capitalei. Gestul a fost extrem de romantic

Soția lui Nicușor Dan a povestit cum a fost cucerită de noul edil al Capitalei. Gestul cu care noul primar general din București a făcut-o să se îndrăgostească de el a fost extrem de romantic.

Cum a cucerit-o Nicușor Dan pe soția lui

Soția lui Nicușor Dan, Mirabela Grădinaru, a dezvăluit mai multe detalii din viața personală a familiei sale și a dezvăluit cum a cucerit-o noul primar general al Capitalei.

”Cu dansul m-a cucerit, atunci când ne-am întâlnit prima dată. Dansează foarte bine.”, a povestit Mirabela Grădinaru.

De asemenea, Nicușor Dan și soția lui au povestit cum au ajuns să își numească fiica Aheea.

”Este o poveste lungă .. Nu este foarte lungă, dar cum spune Aheea, și nouă ne place foarte mult, tati nu s-a mulțumit cu niciun nume. Niciun nume nu era potrivit pentru mine. Și atunci a căutat unul special, și acesta este Aheea.”, a spus soția lui Nicușor Dan.

”Un nume pe care l-am inventat noi, vorbind între noi, și după aceea ne-am dat seama că este numele unei provincii din Grecia, care vine de la ahei, strămoșii grecilor.

Am căutat un nume, în momentul ăla, care să sune frumos și ăsta ni s-a părut cel mai spectaculos pe care l-am găsit împreună. Aveam o listă.”, a spus și actualul primar general al Capitalei.

Soția lui Nicușor Dan a povestit cum a fost cucerită de noul edil al Capitalei. Gestul a fost extrem de romantic

Două lucruri pentru care soția lui Nicușor Dan nu se bucură că el a câștigat alegerile locale 2020

Soția lui Nicușor Dan a recunoscut că există două lucruri pentru care nu se bucură foarte mult că partenerul ei de viață a câștigat alegerile locale 2020.

”O să ne fie dor de serile pe care le petreceam împreună. O să mai petrecem cu siguranță, dar îmi vine greu să cred că vor fi tot la fel de numeroase ca până acum, cel puțin în viitorul foarte apropiat.

Cel de al doilea, cred că faptul că, era persoană publică și înainte, dar acum este și mai cunoscut. Asta, oarecum, pe mine personal mă pune așa într-un con de … adică nu mă mai simt la fel de confortabil. Destul de stânjenită.”, a spus ea., potrivit stirileprotv.ro.

Pe de altă parte, soția lui Nicușor Dan a spus că, după victoria la alegerile locale 2020 a partenerului ei de viață, bucureștenii au acum ”o șansă”.

”A dovedit și altora că este un învingător, pentru că pentru mine era deja. Și al doilea.. Cred că Bucureștiul merită mai mult și, acum, datorită bucureștenilor, avem o șansă”, a mai spus soția lui Nicușor Dan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...