Soția lui Ilie Năstase, la un pas de tragedie. Ce a pățit Ioana: „M-a salvat Dumnezeu”

Stan Filon 28.08.2022, 19:40

Soția lui Ilie Năstase a fost la un pas de tragedie! Frumoasa Ioana Năstase trebuia să aibă parte de o zi de duminică foarte frumoasă. Vremea de afară i-a permis să se bucure de cea mai mare pasiune a sa: echitația. Are propriul armăsar, cumpărat de nimeni altul decât de soțul său, Ilie Năstase. Îl cheamă Cezar, însă se pare că cei doi nu se înțeleg întotdeauna foarte bine. A fost cazul și în această duminică, când Cezar se pare că și-a aruncat proprietara din șa.

Soția lui Ilie Năstase, la un pas de tragedie

Ioana Năstase a fost la un pas de tragedie, duminică, când a căzut din șa, în timpul unei ședințe de echitație. Este pasiunea sa și îi place ori de câte ori are timp să meargă să-l călărească pe Cezar, un cal superb, care a avut un preț foarte ridicat. Mai exact, Ilie Năstase a scos din buzunar nu mai puțin de 25.000 de euro pentru fericirea soției sale, iar fericirea brunetei se pare că face toți banii.

Duminică, Ioana Năstase a mers la echitație. S-a îmbrăcat într-o salopetă de culoare roșie, care i-a scos în evidență formele de care s-a îndrăgostit iremediabil Ilie Năstase. A purtat încălțări speciale de călărie, așa că ziua trebuia să fie una foarte reușită. Ei bine, nu a fost deloc așa.

Sotia lui Ilie Nastase, la un pas de tragedie
Sotia lui Ilie Nastase, la un pas de tragedie

„Mulțumesc Bunului Dumnezeu”

Frumoasa vedetă se pare că a fost aruncată din șa de Cezar, iar momentul nu a fost unul deloc plăcut. Bruneta a povestit totul într-o postare scurtă, făcută pe rețelele sociale. I-a mulțumit lui Dumnezeu că a protejat-o și de această dată, semn că nu ar fi la prima întâmplare de acest gen.

„Înainte de a fi aruncată de pe șaua lui ”Cezar”!!! Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru că m-a salvat și de aceasta data !!!”, a scris Ioana Năstase pe pagina sa de socializare în dreptul imaginilor cu calul.

Și „Superman” a căzut de pe cal

Dar ce putea păți Ioana Năstase? Ei bine, au fost cazuri foarte mediatizate în care călăreții au murit ori au rămas paralizați pe viață. Este cazul actorului de la Hollywood Christopher Reeve, care a dat viață personajului Superman. Ironia sorții a făcut ca actorul care pe micile ecrane oprea trenuri cu propriile mâini și salva avioane aflate în cădere să fie răpus de un cal.

Se întâmpla în luna mai 1995. În timp ce filma, actorul a avut un accident și a căzut de pe cal. Avea 43 de ani și a aflat atunci că va rămâne paralizat de la brâu în jos pentru toată viața, după ce a suferit o fractură la coloana vertebrală. A făcut nenumărate tratamente, în speranța că își va reveni, însă nu a mai fost cazul său. A murit în anul 2014, după o viață de chin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...