Soția lui Ilie Năstase este însărcinată? Declarația care a pus pe toată lumea pe gânduri: “Eu o să zic că da”

Andreea Bisinicu / 17.09.2020, 07:52
Soția lui Ilie Năstase este însărcinată? Declarația care a pus pe toată lumea pe gânduri: “Eu o să zic că da”

Cu toții știm faptul că Ilie Năstase și Ioana Simion formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz! Mai mult, relația lor a avut multe suișuri și coborâșuri, de-a lungul timpului. După multe despărțiri și împăcări, cei doi au ajuns, într-un final, să-și unească destinele în fața întregii lumi.

Vor avea un copil?

Și bine au făcut! De când s-au căsătorit, relația lor merge ca unsă. Ilie Năstase și Ioana se comportă precum doi adolescenți îndrăgostiți! Drept dovadă, în ultima vreme au tot apărut zvonuri potrivit cărora frumoasa brunetă ar fi însărcinată. Dacă ar fi adevărat, asta l-ar face pe Ilie Năstase tătic pentru a șasea oară, la venerabila vârstă de 74 ani.

Mai mult, fostul campion la tenis de câmp mărturisit  i-ar plăcea tare mult să mai aibă o fetiță!

Gurile curioșilor nu pot fi astupate atât de ușor! Ioana Simion a rupt acum tăcerea și a lămurit cum stau, de fapt, lucrurile. Într-un interviu pentru Antena Stars, Ioana a mărturisit că nu este încă însărcinată, dar dacă asta ar fi voia lui Dumnezeu, atunci ar accepta-o fără sa stea pe gânduri, lăsând de înțeles că acest lucru se poate întâmpla în orice moment. 

 Soția lui Ilie Năstase este însărcinată? Declarația care a pus pe toată lumea pe gânduri:
Soția lui Ilie Năstase este însărcinată? Declarația care a pus pe toată lumea pe gânduri: “Eu o să zic că da”

„No comment! Da, eu o  zic  da. îmi dorescdacă Dumnezeu vrea  fiu, o să fiudar momentan am alte planuriVreau  fiu sănătoasă și fericităîn rest am cam tot ce mi-am dorit.” a declarat Ioana Simion pentru Antena Stars. 

 S-au căsătorit religios după ce Ioana a vrut să depună actele pentru divorț

Parcursul amoros al celor doi nu a fost unul lin. Înainte de a face nunta religioasă, în iunie 2020, Ioana Simion a declarat, cu doar câteva zile înaintea marelui eveniment, că a vrut să depună actele pentru divorț.

Fostul tenismen a reușit, cumva, să o convingă de dragostea lui față de ea. Ea a renunțat în ultima clipă și au ajuns și-n fața altarului:

”La noi e totul la modul frumos. Și divorțul dacă avea loc era tot ceva frumos, pentru că la mijloc e Ilie Năstase și nimeni nu are voie să arunce cu pietre în el. Dacă am ajuns acolo, înseamnă că lucrurile nu mai erau așa cum voiam eu. Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele și atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, a spus Ioana Năstase pentru Antena Stars.

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit în vara anului 2020. Și-au petrecut luna de miere pe litoralul românesc, respectând măsurile de distanțare socială, pe perioada pandemiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI