Soția lui Ilie Năstase, apariție îndrăzneață pe străzile din Capitală. Cum s-a afișat Ioana în plină zi (Exclusiv)

Ana Anitoiu 14.07.2022, 09:15

Soția fostului campion Ilie Năstase a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Capitală. Ioana a petrecut timp alături de o prietenă și au atras amândouă privirile celor din jur cu ținutele pe care le-au ales pentru ieșirea lor în oraș.

Ce apariție îndrăzneață a avut soția lui Ilie Năstase

Soția lui Ilie Năstase a ales o ținută pe care multe tinere de 20 de ani nu ar îndrăzni să o poarte. Mai exact, bruneta s-a îmbrăcat cu o pereche de blugi scurți, lăsându-și la vedere picioarele tonifiate. Ea a mai purtat o cămașă albă, cu mânecă lungă, sandale cu toc subțire, o pălărie și o pereche de ochelari de soare, după cum se vede în imagini surprinse de paparazzii Playtech-Impact.

Prietena ei, care a ținut-o de braț, s-a conformat de asemenea la temperaturile ridicate ce se înregistrau în acel moment în București. Femeia a purtat o ținută albă, formată dintr-un top fără mâneci și o pereche de pantaloni lungi, ochelari de soare și părul strâns într-un coc.

Soția lui Ilie Năstase și prietena ei au băut o cafea în zona Băneasa din Capitală. După ce au stat să se răcorească o vreme, cele două au plecat cu noua mașină a Ioanei Simion către locuința sa din zonă.

Sotia lui Ilie Nastase, aparitie indrazneata pe strazile din Capitala
Sotia lui Ilie Nastase, alaturi de o prietena, in Bucuresti

Secretul siluetei soției lui Ilie Năstase

Soția lui Ilie Năstase, poreclit „Nasty”, a dezvăluit la un moment dat pentru a avea o siluetă de invidiat la vârsta de peste 40 de ani. Ioana nu s-a ferit să spună adevăratul mod în care ține la distanță kilogramele în plus.

„Ce fac să arăt bine? Fac foamea. Da, pentru că după o vârstă se cam depune tot. La 22 de ani, după ce am născut, într-o lună, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme. De atunci am încercat să mă mențin. Pe la 43 de ani am făcut ulcer perforat și am fost operată de urgență. Fac foamea în continuare, deși am antecedente”, a spus soția lui Ilie Năstase, potrivit click.ro.

Ioana Simion a devenit soacră recent, când fiul ei, Theodor, s-a căsătorit. Partenera fostului jucător de tenis a avut mari emoții, iar după eveniment, a spus că nunta a fost foarte frumoasă și că de organizare s-a ocupat băiatul ei, pe care îl alintă „Teuțul”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...