Soția lui Florin Salam rupe tăcerea: „Rugați-vă pentru el’’. Ce spun apropiații manelistului/ Exclusiv

Dumitrică Roxana 13.08.2022, 22:24
Soția lui Florin Salam rupe tăcerea: „Rugați-vă pentru el’’. Ce spun apropiații manelistului/ Exclusiv

Sâmbătă seara, site-ul stirileprotv.ro a publicat informația potrivit căreia Florin Salam a decedat. Au fost câteva momente de durere și de derută printre apropiații și fanii săi, însă artistul a dezmințit rapid știrea falsă. Ulterior, informația a fost ștearsă de pe pagina de știri.

Ce a spus soţia lui Salam

Roxana Dobre a oferit, în exclusivitate pentru cancan.ro, primele informații legate de starea de sănătate a lui Florin Salam: Vă rog să înțelegeți situația! România ar trebui să se roage pentru Florin. Atât pot să afirm la acest moment”, a declarat Roxana Dobre.

Ce tarife uriașe are Florin Salam?

Dan Bursuc, despre știrea că Florin Salam a decedat

De asemenea, unul dintre cunoscuții lui Florin Salam, Dan Bursuc a intervenit și a spus că nu este adevărat nimic, că Florin Salam este bine mersi. Acesta a amenințat că cine a scornit vestea morții lui Florin Salam va plăti.

”Nu i adevarat! (Florin Salam nu a murit n.red.). Cine A aruncat stirea asta va plati”, a declarat Dan Bursuc, apropiat al lui Florin Salam, pentru playtech.ro.

În plus, vestea morții lui Florin Salam a fost infirmată chiar de către manelist. Acesta a anunțat că este bine, nici vorbă de deces.

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor Rușine Pro TV”, a anunțat Florin Salam pe rețeaua socială.

Urmăriți Impact.ro și pe