Soția lui Dani Oțil, fotografie incendiară chiar înainte de naștere. Cum s-a prezentat Gabriela în fața fanilor

Ana Anitoiu, Camelia Moldoveanu 25.08.2021, 23:20

Soția lui Dani Oțil a publicat o fotografie incendiară, foarte aproape de naștere. Gabriela, aflată în cea de-a noua lună de sarcină, a lăsat la vedere câteva detalii cu care și-a impresionat fanii.

Cum s-a fotografiat soția lui Dani Oțil, cu puțin timp înainte de a naște

Gabriela Oțil, fostă prisăcariu, și soțul ei, coprezentatorului matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” mai au puțin până când își vor ține în brațe primul copil. ”Cârcel”, așa cum l-a poreclit omul de televiziune, deoarece fotomodelul a suferit de cârcei în timpul sarcinii, se va naște în curând.

Chiar dacă mai are puțin până când va naște, Gabriela Prisăcariu are în continuare o siluetă pe care zeița Afrodita ar putea să o privească cu invidie. Singurul detaliu ce trădează sarcina în luna a noua este burtica de gravidă.

Relaxată, soția lui Dani Oțil s-a fotografiat în camera bebelușului, care este pregătită pentru primirea lui acasă. Fotomodelul a îmbrăcat o rochie neagră cu un decolteu generos, un umăr dezgolit și un șliț adânc și s-a fotografiat în oglindă.

În imagine, fanii au putut vedea nu doar silueta ei impecabilă, ci și cum a fost decorată camera copilului. Bebelușul Oțil se va bucura de pereți veseli, cu animale prietenoase, tapetul fiind asortat cu draperiile de un albastru deschis și încadrat de alți pereți albi, ce îl pune în evidență. Deschideți galeria foto de mai sus!

Sotia lui Dani Otil, fotografie inedita chiar inainte de nastere. Cum s-a prezentat Gabriela in fata fanilor
Dani Otil si sotia lui, Gabriela

Ce comentarii a iscat soția lui Dani Oțil

Cu fotografia pe care a publicat-o, soția lui Dani Oțil a iscat numeroase comentarii, fanii întrecându-se în urări pentur o naștere ușoară și admirându-i frumusețea, precum și felul în care a fost decorată camera bebelușului.

”Cât de frumos este peretele”, ”Superbă! Naștere ușoară”, ”Încă puțin… Hai cu nașterea cea mai ușoară”, ”Ești o graviduță frumoasă foc”, ”Ești absolut minunată”, ”Gata, s-a lăsat burtica. Hai, curaj! Să ai naștere ușoară” și ”Ești o mămică superbă”, au fost câteva dintre comentarii.

Cum le-a dat de furcă bebelușul lui Dani Oțil și soției lui înainte de naștere

Bebelușul le-a dat ceva de furcă părinților lui încă de dinainte de a se naște. Dani Oțil și soția lui au vrut să petreacă câteva zile la munte, dar au fost nevoiți să se întoarcă acasă repede, pentru că micuțul era foarte agitat în burtică.

“Singurul lucru care mă deranjează deocamdată este faptul că mi s-au umflat picioarele, mâinile, mă dor, dar cred că este ceva normal și am multe kilograme în plus. La ultima cântărirea aveam plus 17 kilograme”, a spunea Gabriela Prisăcariu pe Instastory.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...