Sosia lui Putin din Polonia rupe tăcerea. Detaliile care îl dau de gol pe liderul rus, așa se deosebește de dublurile sale

Andrei Simion 02.04.2023, 23:50
Sosia lui Putin din Polonia rupe tăcerea. Detaliile care îl dau de gol pe liderul rus, așa se deosebește de dublurile sale

O sosie a lui Vladimir Putin care locuiește în Polonia a rupt tăcerea. Bărbatul a dezvăluit care sunt detaliile care îl dau de gol pe liderul rus. Acestea îl deosebesc imediat de dublurile sale.

Sosia lui Putin, despre detaliile ce îl dau de gol pe liderul rus

Slawomir Sobala este o sosie a lui Vladimir Putin. Trăiește în Polonia și susține că nu ar putea fi confundat niciodată cu liderul rus, cu toate că asemănarea dintre ei doi este izbitoare, pentru că unele detalii îl dau de gol pe președintele Rusiei.

„De la brâu în jos, Putin merge ca un fotomodel: picioarele simetrice, posteriorul încordat. De la brâu în sus, el mărșăluiește ca un soldat, adică mâna stângă se balansează pe lângă corp, iar mâna dreaptă este fermă. Pentru că ofițerii KGB își purtau armele pe partea dreaptă și trebuia să ajungă rapid la ele”, a spus sosia lui Putin.

Slawomir Sobala, care conduce o companie de transport, a precizat că este singura sosie a lui Vladimir Putin care nu locuiește în Rusia, ci într-o țară liberă și democrată.

Slawomir Sobala, sosia lui Vladimir Putin
Slawomir Sobala, sosia lui Vladimir Putin

Sosia lui Vladimir Putin, despre războiul din Ucraina

Sosia lui Vladimir Putin nu este de acord cu decizia de a declanșa un război în Ucraina pe care liderul rus a luat-o în urmă cu mai bine de un an. De atunci, viața sa s-a schimbat. A fost insultat de multe ori și nu mai este binevenit nici măcar în orașul său natal, Wroclaw.

„Bineînțeles, nu sunt de acord cu ceea ce face Putin. Modul în care crede el acum că face politică. Nu există nicio scuză pentru așa ceva. Nimeni nu ar trebui să susțină conflicte în care mor oameni”, a spus Slawomir Sobala, care obișnuia să joace în reclame amuzante, în toată lumea, ba chiar și într-un musical.

Sosia lui Vladimir Putin a spus că se va folosi de libertatea pe care o are pentru a-l ironiza pe liderul rus, precizând că acesta este singurul mod în care poate ajuta poporul ucrainean.

Urmăriți Impact.ro și pe