Sorin Ovidiu Vîntu, dus de urgență la Institutul Fundeni. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a afaceristului

Elena Avramescu 21.08.2020, 14:26
Sorin Ovidiu Vîntu, dus de urgență la Institutul Fundeni. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a afaceristului

Sorin Ovidiu Vîntu are probleme cu sănătatea. Bărbatul a fost internat de urgență, azi noapte, la Institutul Clinic Fundeni din Capitală. Conform informațiilor publicate de gândul.ro, se pare că omul de afaceri a fost adus la spital într-o stare nu prea bună, primele investigații scoțând la suprafață o infecție generalizată.

Sorin Ovidiu Vântu, dus de urgență la Institutul Fundeni

Doctorii sunt rezervați cu privire la evoluția stării  sale de sănătate, verdictul medical putând fi dat abia după ce afaceristul va fi supus unor investigații amănunțite. Se știe deja că Sorin Ovidiu Vîntu este uul dintre cei mai controversați milionari ai României, fiind eliberat condiționat din închisoare în luna martie a acestui an, după o decizie a Tribunalului București.

Omul de afaceri a executat doar parțial o condamnare de 11 ani de detenție, ce a rezultat din contopirea unor pedepse primite în mai multe dosare. În aprilie 2018 a avut aplicată ultima condamnare de 10 ani, într-un dosar privind delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA.

Înafara de asta, omul de afaceri mai avea și alți 8 ani închisoare primiți în dosarul FNI (februarie 2017), 6 ani şi 2 luni închisoare în dosarul falimentării companiei Petromservice (iulie 2016), 2 ani închisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa (ianuarie 2014) precum și un an închisoare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă (iunie 2012).

Sorin Ovidiu Vântu, dus de urgență la Institutul Fundeni
Sorin Ovidiu Vîntu, internat în stare gravă la Institutul Fundeni

După ce a fost eliberat din închisoare, afaceristul a devenit extrem de activ pe rețelele de socializare, unde s-a declarat unul dintre contestarii măsurilor guvernamentale privind combaterea Covid-19.

„Tot ceea ce vezi, generaţie, este o manipulare. Este o repetiţie cu public asupra ceea e urmează să se întâmple peste 20-30 de ani. Suntem aproape opt miliarde de oameni. Planeta susţine cu greutate viaţa a opt miliarde de oameni.

Ceea ce vedem astăzi este o conspiraţie nu a unui singur stat. Sunt convins că sunt două-trei state mari implicate în toată povestea asta. Nu fac altceva decât să evalueze ce fac guvernele, ce face populaţia pentru a şti cum să folosească şi vor folosi aceste informaţii peste 20-30 de ani”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu într-o postare pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...