Sorin Grindeanu a „explodat” de nervi: „Guvern de hoţi şi incompetenţi. Nu au niciun plan pentru România, să ne salveze vieţile”. Ce a declarat și despre Klaus Iohannis

Cristian Cojocaru 06.11.2020, 15:45
Sorin Grindeanu a „explodat” de nervi: „Guvern de hoţi şi incompetenţi. Nu au niciun plan pentru România, să ne salveze vieţile”. Ce a declarat și despre Klaus Iohannis

Conform declarației sale , Prim-vicepreședintele PSD, a declarat că românii sunt băgați din nou în case. Acesta a ”explodat” de nervi că Guvernul ”de hoți și incompetenți” nu a știut cum să gestioneze situația. Guvernul a luat decizia de a închide afacerile locale, totuși a lăsat mână liberă supermaketurilor. Acest lucru l-a contrariat pe Grindeanu afirmând că ”asta înseamnă să te intereseze mai mult cum merge economia marilor corporații”.

Sorin Grindeanu a ”explodat” la adresa Guvernului

Problemele politice au fost și vor rămâne mereu. Scepticismul românilor că acest lucru se va schimba este întărit de taberele politice din care fac parte. Dezbinarea de la nivel înalt coboară până la subsolul populației, de parcă am fi specii diferite. Nu este vorba despre cine mănâncă placintă. Fiecare se înfruptă copios când ajunge în capul mesei. Este vorba despre cine mănâncă mai multă plăcintă. Iată că și de această dată, pandemia și decizia Guvernului de a ne băga în case precum și alte decizii, sunt folosite paravan. Încă un paravan folosit pentru a ascunde cum se consumă ”plăcinta”.

Convingerile politice ale fiecăruia fac ca mulți români să ”explodeze” de nervi. Este și cazul lui Sorin Grindeanu. Acesta a adus acuze grave la adresa actualului Guvern, numindu-i ”hoți și incompetenți”. Acesta mai afimă că executivul este depășit de situație, și că este vina lui Orban și Guvernului PNL pentru că intrăm din nou în case. Chiar dacă economia este în declin, iar pandemia își intră în roluri tot mai bine, alegerile tot vor avea loc. Stimabilul domn dorește mobilizarea tuturor pentru a schimba actualul Guvern. Cum bine știm, Guvernele s-au tot schimbat, indiferent de partidul politic, stagnarea este încă la ea acasă.

Sorin Grindeanu - ”Guvern de hoti si incompetenti”
Sorin Grindeanu – ”Guvern de hoti si incompetenti”

Planul este…că nu au nici un plan

Nemulțumirile continuă să curgă una după alta, acesta completând cu o observație referitoare la economia țării.

„Am văzut aseară cum preşedintele Klaus Iohannis a prezentat şedinţa de Guvern care a consfinţit eşecul guvernării liberale. Ca să vă dau doar un exemplu – am văzut cum preşedintele Iohannis şi Guvernul ne spun că trebuie să închidem pieţele, târgurile, trebuie să închidem tot ce înseamnă producţie în România, dar supermarketurile rămân deschise. Asta înseamnă guvernare liberală, asta înseamnă să nu te intereseze cum merge economia ţării, ci să te intereseze mai mult cum merge economia marilor corporaţii”, a mai adăugat Grindeanu

Alegerile parlamentare vor continua să aibă loc

Cum faptele întodeauna sunt mai importante decât vorbele, acestea grăiesc de la sine. Astfel se face că, alegerile vor contiua să aibă loc în data de 6 decembrie, în ciuda situației din țară. Acest lucru ne lasă să înțelegem încă o dată, că jocurile politice sunt mai importante decât populația. Și în acest caz, domnul Grindeanu a avut o obiecție de adus.

„Dacă venim la partea care ne interesează mai mult, cea din Timiş, am văzut cu toţii aseară, ieri noapte, cum deciziile sunt luate într-un mod, mi-e şi greu să găsesc cuvântul potrivit – haotic e puţin spus. La 3,45 să dai sms-uri pe grupul pentru situaţii de urgenţă, iar la ora 17.00 să te duci şi «inaugurezi» carantina. Asta înseamnă modul de gestiune a autorităţilor statului sub guvernare PNL.

Haos, lipsă de soluţii şi urmărirea unui singur interes, cel al PNL. Şi care e interesul PNL? Indiferent cât de mulţi oameni se infectează, indiferent cât de mulţi oameni mor, noi trebuie să facem alegeri. E singurul lor scop, să facă alegeri. De ce? Pentru că le este frică românii îşi vor da seama, din ce în ce mai mulţi, cât de prost gestionează ţara Iohannis şi Guvernul PNL”, a conchis prim-vicepreşedintele PSD, potrivit digi24.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe