Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac nu se mai ascund. Ultima fotografie a jucătoarei de tenis a făcut lumină în relația lor

Mihnea Tălău 19.03.2023, 13:15
Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac nu se mai ascund. Ultima fotografie a jucătoarei de tenis a făcut lumină în relația lor

Sorana Cîrstea a părăsit competiția de la Indian Wells fiind învinsă cu 6-2, 6-3 de liderul mondial, poloneza Iga Swiatek. Tenismena noastră  și-a luat rămas bun de la deșertul californian. „Au fost două săptămâni minunate în deșert!”, a scris Cîrstea pe o rețelea de socializare.

Ion Țiriac junior, mesaj neașteptat pentru iubita sa, Sorana Cîrstea

La postarea Soranei,  la care a reacționat și iubitul tenismenei, Ion Țiriac junior. Fiul miliardarului Ion Țiriac Ion Țiriac Jr. a comentat, cu umor, la postarea jucătoarei.

„Doamnelor și domnilor, vă rugăm să vă puneți centurile de siguranță! Avionul tocmai a început să decoleze”, a spus fiul miliardarului Ion Țiriac, avertizându-le pe celelalte jucătoare că Sorana e pusă pe fapte mari. Cîrstea i-a replicat iubitului cu un emoticon care râde cu lacrimi.

Cum a debutat povestea de dragoste dintre cele două vedete

Povestea de dragoste dintre Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr a început în anul 2020, dar cei doi și-au ținut relația de cuplu departe de ochii curioșilor! Deținătoarea a două titluri WTA a devenit foarte discretă după ce a trăit o dezamăgire amoroasă. Ea s-a iubit cu fostul tenismen columbian Santiago Giraldo, din 2014 până în 2017, iar despărțirea i-a șocat pe apropiații sportivei, ținând cont că relația lor părea una perfectă.
Sorana Cîrstea a început din toamna anului trecut colaborarea cu Thomas Johansson, un antrenor cu experiență în tenisul mondial, iar rezultatele s-au văzut în debutul lui 2023.
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...