Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac nu se mai ascund. Ultima fotografie a jucătoarei de tenis a făcut lumină în relația lor

Mihnea Tălău 19.03.2023, 13:15
Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac nu se mai ascund. Ultima fotografie a jucătoarei de tenis a făcut lumină în relația lor

Sorana Cîrstea a părăsit competiția de la Indian Wells fiind învinsă cu 6-2, 6-3 de liderul mondial, poloneza Iga Swiatek. Tenismena noastră  și-a luat rămas bun de la deșertul californian. „Au fost două săptămâni minunate în deșert!”, a scris Cîrstea pe o rețelea de socializare.

Ion Țiriac junior, mesaj neașteptat pentru iubita sa, Sorana Cîrstea

La postarea Soranei,  la care a reacționat și iubitul tenismenei, Ion Țiriac junior. Fiul miliardarului Ion Țiriac Ion Țiriac Jr. a comentat, cu umor, la postarea jucătoarei.

„Doamnelor și domnilor, vă rugăm să vă puneți centurile de siguranță! Avionul tocmai a început să decoleze”, a spus fiul miliardarului Ion Țiriac, avertizându-le pe celelalte jucătoare că Sorana e pusă pe fapte mari. Cîrstea i-a replicat iubitului cu un emoticon care râde cu lacrimi.

Cum a debutat povestea de dragoste dintre cele două vedete

Povestea de dragoste dintre Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr a început în anul 2020, dar cei doi și-au ținut relația de cuplu departe de ochii curioșilor! Deținătoarea a două titluri WTA a devenit foarte discretă după ce a trăit o dezamăgire amoroasă. Ea s-a iubit cu fostul tenismen columbian Santiago Giraldo, din 2014 până în 2017, iar despărțirea i-a șocat pe apropiații sportivei, ținând cont că relația lor părea una perfectă.
Sorana Cîrstea a început din toamna anului trecut colaborarea cu Thomas Johansson, un antrenor cu experiență în tenisul mondial, iar rezultatele s-au văzut în debutul lui 2023.
Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...