Sorana Cîrstea nu mai înțelege nimic. E blocată într-un hotel din Cehia de mai bine de 24 de ore

Marian Cărăvan 15.10.2020, 16:56
Sorana Cîrstea nu mai înțelege nimic. E blocată într-un hotel din Cehia de mai bine de 24 de ore

Sorana Cîrstea trece printr-o situație ciudată înaintea participării la turneul de tenis de la Ostrava. Este blocată într-un hotel de mai bine de 24 de ore și a cerut explicații organizatorilor.

Sorana Cîrstea, blocată într-un hotel din Cehia

Sorana Cîrstea este pe lista participantelor la turneul de categorie Premier de la Ostrava, dar deocamdată e blocată într-un hotel. De mai bine de 24 de ore. Rezultatul testului COVID-19 întârzie să apară și asta o irită la maxim pe Sorana Cîrstea. Într-o postare pe Twitter a cerut explicații organizatorilor, precum și celor de la WTA.

„De peste 25 de ore stau în cameră și aștept rezultatul testului COVID-19. Îmi puteți spune, vă rog, ce se întâmplă? Aparent, nimeni nu știe nimic, indiferent pe cine aș întreba. Mulțumesc!”, a scris Sorana Cîrstea, pe Twitter.

Sorana a primit un răspuns din partea organizatorilor, dar nu unul care să o lămurească.

„Bună, Sorana. Le voi transmite colegilor mei problema ta. Cineva te va contacta și îți va oferi informații relevante. Ne pare rău pentru pentru neplăceri”, sună răspunsul organizatorilor turneului de la Ostrava.

sorana-cirstea-nu-mai-intelege-nimic-e-blocata-intr-un-hotel-din-cehia-de-mai-bine-de-24-de-ore

Nemulțumirea Soranei Cîrstea: „Am făcut două teste în 12 ore”

Sorana Cîrstea, locul 88 WTA, și-a manifestat nemulțumirea și pentru faptul că a fost nevoită să facă două teste COVID-19 în decurs de 12 ore.

„Marți, când am plecat de acasă, am fost testată, așa cum se întâmplă mereu înainte să călătoresc. Rezultatul a fost negativ.

12 ore mai târziu, sunt testată din nou la sosire și sunt pusă în carantină pentru mai bine de 25 de ore. Înțeleg că regulile sunt reguli, dar nu are sens deloc!”, a mai afirmat Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea a coborât patru poziții în clasamentul WTA după Roland Garros 2020

Roland Garros a fost ultimul turneu de Grand Slam al anului. Reprogramat din cauza pandemiei, turneul din capitala Franței a avut-o ca principală favorită pe Simona Halep, însă constănțeanca a fost eliminată în optimi de o tânără jucătoare din Polonia, Iga Swiatek, care avea să câștige în cele din umră Roland Garros-ul.

În ceea ce o privește pe Simona Halep, campioana noastră putea redeveni lider mondial în cazul unui succes la Roland Garros, dar eliminarea prematură din competiție o menține pe poziția secundă. A recuperat însă din distanța care o separa de ocupanta primului loc, australianca Ashleigh Barty. Românca e acum la aproximativ 1.500 de puncte de locul 1 WTA. Podiumul este completat de japoneza Naomi Osaka.

Bucuria sportului românesc este că în Top 100, pe lângă Simona Halep mai sunt alte patru jucătoare din țara noastră. Astfel, Patricia Ţig a urcat două locuri şi se află pe 57, Irina Begu a coborât trei locuri şi este pe 76, Sorana Cîrstea a coborât patru poziţii, fiind pe 88, iar Ana Bogdan a urcat o treaptă, pe 92. De remarcat saltul reuşit de Irina Bara, care a ajuns pe 116, cea mai bună clasare din carieră, în urma unui salt de 26 de locuri.

Urmăriți Impact.ro și pe