Sora lui Pepe nu-l iartă pe artist. Ce fel de relație au avut în ultimii ani: ”Nu pot să trag mereu de un om”

Ioana Bucur 22.01.2021, 16:23
Sora lui Pepe nu-l iartă pe artist. Ce fel de relație au avut în ultimii ani: ”Nu pot să trag mereu de un om”

„Sunt, întâmplător, sora lui Pepe”. Tânără, frumoasă și foarte talentată, Rebeka, sora lui Pepe, nu îl poate ierta pe artist. Tânăra a dezvăluit adevărul ce a stat ascuns prea mult timp. Ce fel de relație au avut, de fapt, în ultimii ani. Care este singurul lucru pe care și-ar fi dorit să îl primească de la fratele ei.

Sora lui Pepe nu-l poate ierta

Talentul și dragostea pentru muzică sunt trăsături moștenite genetic în familia Pascu. Puțină lume știe că Pepe are o „soră secretă”. Frumoasa Rebeka a mers la emisiunea „Acces Direct”, la Antena 1, și a a dezvăluit care este adevărul despre relația dintre ea și fratele ei vitreg, unul dintre cei mai iubiți artiști ai țării.

„Sunt fiica lui Ion Pascu și, întâmplător, sora lui Pepe”, a dezvăluit Rebeka, la Acces Direct.

Tânăra, care are doar 17 ani, a mărturisit că își dorește să-și petreacă viața pe scenă și să aibă o carieră cel puțin la fel de frumoasă ca a artistului. Pentru asta, Rebeka a început să se pregătească de când era copilă, luând lecții de canto de când avea doar 12 ani. Cu toate că numele „Pascu” o face mândră de familia sa, sora lui Pepe nu-l poate ierta pentru un singur lucru: că nu a vrut să îi ofere singurul lucru pe care și l-a dorit de la el.

De ce nu-l poate ierta sora lui Pepe pe artist
Rebeka și-ar fi dorit un singur lucru de la fratele ei vitreg

Care este singurul lucru pe care sora lui Pepe și l-ar fi dorit de la artist

„Nu am avut tangențe foarte mari, eu nu am spus niciodată cine sunt, că sunt sora lui Pepe. Eu mi-as fi dorit susținerea sa morală, atât. Să îmi spună „Rebeka, aici falsezi”, „Rebeka, aici nu e bine”. Mi-a spus că mai durează, că momentan sunt mică. Am crescut, dar tot nu se întâmplă nimic”, a spus Rebeka.

Sora lui Pepe a mărturisit că și-ar fi dorit să primească sprijin moral de la fratele ei vitreg. Nu s-a întâmplat, spune ea. Mai mult, se pare că între ea și ceilalți copii ai lui Ion Pascu nu există nicio comunicare.

„Pe o scară de la 1 la 10, deloc, 0. Eu îmi doresc, eu cred că orice copil își dorește un frate mai mare sau o soră mai mare cu care să vorbească. Ei sunt indiferenți față de mine, eu nu pot să trag mereu de un om. Din șase frați e foarte greu, e o diferență de 20 de ani între mine și Pepe, eu având 17, el 40, îmi putea fi tată. Eu am fost întotdeauna în afara cercului și nu vreau să mă bag eu așa în cerc. Au fost 17 ani în care ei n-au existat lângă mine. Tata a fost cum a putut, cu un sfat, cu o vorbă bună. E criticul meu cel mai mare”, a adăugat Rebeka.

O relație interzisă

Mădălina Ivan, mama Rebekăi, a trăit o poveste de dragoste cu Ion Pascu vreme de 20 de ani. Avea doar 20 de ani când l-a cunoscut și s-a îndrăgostit de tatăl lui Pepe, chiar dacă acesta era un bărbat căsătorit, cu șase copii acasă.

„L-am cunoscut într-o perioadă în care era un pic mai supărat, dar Ion, cum îl știe toată lumea, e genul de om care se face iubibil şi plăcut. Un om cu care ai ce să vorbești”, a dezvăluit Mădălina Ivan, la Acces Direct.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...