Sora lui Dincă, mărturisiri uluitoare în cazul Caracal Caracal! Declarații care schimbă total ancheta: „Apără pe cineva!”

Redacția IMPACT 18.10.2019, 14:45
Sora lui Dincă, mărturisiri uluitoare în cazul Caracal Caracal! Declarații care schimbă total ancheta: „Apără pe cineva!”

Mărturisiri șocante, în cazul Caracal, la câteva luni de la disparția fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu! Mărturisirile făcute de sora lui Dincă, principalul suspect în acest caz, schimbă total cursul anchetei și contrazice declarațiile pe care le-a făcut bărbatul în fața procurorilor.

Sora lui Dincă, mărturisiri uluitoare în cazul Caracal: „Apără pe cineva!”

Declarațiile lui Gheorghe Dincă au îngrozit o țară întreagă și au atras disprețul tuturor! Inițial, bărbatul în vârstă de 66 de ani a spus în fața procurorilor că el le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, cele două fete pe care le-a luat, la intervale diferite, la ocazie cu mașina.

Ulterior, și-a schimbat declarațiile, însă primele mărturisiri au rămas bine întipărite în mintea oamenilor, care au asistat neputincioși la acest caz șocant.

La câteva luni de la dispariția celor două tinere, sora lui Dincă face mărturisiri uluitoare care schimbă total ancheta Caracal. Femeia este de părere că fratele său nu este autorul crimelor și că, de fapt, el apără pe cineva.

Declarațiile acesteia răstoarnă practic informațiile pe care anchetatorii au încercat să le strângă până acum.

„Apără pe cineva! Cine ştie cu cine a fost şi ce a făcut. Ori a spus-o: „Bă, până la urmă, mai bine spun să mă omoare, să mă închidă, ca să termin odată cu plimbatul ăsta.” Hai la închisoare, hai acasă. Într-una aşa. I s-o fi urât. Şi o fi zis, „Mai bine spun să o termin.” Foarte rău a făcut că a recunoscut! Nu trebuia să recunoască!

Gheorghe Dincă se află sub arest preventiv. În ancheta Caracal se implică și agenții FBI
Gheorghe Dincă se află sub arest preventiv

Declarații care schimbă total ancheta

Dacă nu recunoştea îşi vedea de treaba lui. Dar nu trebuia să recunoască pentru că, uite, toate se sparg acum în capul lui. De ce nu spune, dar nu îl bagă pe ăla, că i-o fi frică. E destul de greu, a spus sora lui Dincă la Acces Direct, potrivit site-ului evz.ro.

În ciuda probelor strânse de anchetatori și a declarațiilor făcute de Dincă, femeia crede cu tărie în nevinovăția acestuia.

„Eu nu cred! Eu nu cred! Dar a luat toată vinovăţia asupra lui din cauza asta! Ca să nu se mai afle şi de altul! Eu nu cred… Păi aşa de prost era el? Trebuia să ţină oasele în curte? Nu le ducea şi el? Cine ştie pe unde, să nu se mai vadă, dacă erau oase de oameni?”, a declarat sora lui Gheorghe Dincă la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe