Sora cea mică a lui Mihai Gâdea, apariție de senzație. „Ce frumoasă ești!”. Directorul Antena 3 a făcut mărturisiri uimitoare despre familia sa

Elena Avramescu 07.09.2020, 14:45
Sora cea mică a lui Mihai Gâdea, apariție de senzație. „Ce frumoasă ești!”. Directorul Antena 3 a făcut mărturisiri uimitoare despre familia sa

Joi seară, la Sinteza Zilei, a avut loc o apariție neașteptată, care a surprins pe toată lumea. Astfel că Mihai Gâdea și-a revăzut sora, direct în platoul Antenei 3. Mihai Gâdea a declarat plin de emoții că este cea mai mică soră a sa și a complimentat-o în momentul revederii.

Sora cea mică a lui Mihai Gâdea, apariție de senzație

”Ea e Emi. Ce frumoasă ești. Te pup. Emi și Gabi au doi copii. Noah e identică Emi la vârsta ei. Si Mateo, nu știu pentru ce motive cred că așa arătam eu când eram mic. Ei sunt parte din familia mea și locuiesc la Madrid.

Când am rugat-o pe Emi să vorbească la emisiunea mea mi-a zis că nu mai vorbește, mai ales că ei stau în Spania de aproximativ 25 de ani.

Sunt foarte fericit cu toată familia mea, am crescut într-o familie fericită. Așa s-a întâmplat ca mulți dintre ai noștri să locuiască în Spania de mulți, mulți ani de zile”, a spus Mihai Gâdea în direct la Antena 3.

”Fiind cea mai mică din familie, toată lumea o adora. Eu sunt foarte recunoscător. Te iubesc infinit!”, a mai adăugat acesta, extrem de mândru de ea, potrivit antena3.ro.

Sora cea mică a lui Mihai Gâdea, apariție de senzație
Emi, sora mai mică a lui Mihai Gâdea

Directorul Antena 3 a făcut mărturisiri uimitoare despre familia sa

Odata cu apariția surorii sale, Mihai Gâdea și-a distrus concurența, fără drept de apel. Surpriza uriașă din ultima emisiune l-a urcat în top pe prezentator, astfel că rivalii săi nu au avut nicio șansă. Dacă miercuri pierduse lupta în rândul televiziunilor de știri în fața România TV, iată că a venit rândul să-și ia revanșa.

Astfel că Mihai Gâdea a fost iar în topul audiențelor, făcându-i praf pe rivalii de la România TV, potrivit datelor de audiență consultate de către Capital. În acest fel, pe primul tronson al emisiunii, 21.00 – 21.15, Gâdea a fost lider în fața România TV, cu 3,4 puncte de rating, în comparație cu rivalii care au avut 2,6.

Sinteza Zilei i-a adus o creștere a audienței. Cu toate că România TV a urcat pe următorul sfert de oră la 3,1 puncte de rating, Sinteza Zilei a reușit să facă recordul serii, 4, 3, astfel că acesta a reușit să aibă cifre la fel de bune până la ora 23, fiind constant cu un rating de peste 3 pe aproape întreaga durată a emisiunii.

Succesul s-a datorat interviului cu sora sa, care este stabilită în Spania, chiar în capitala Madrid, de aproximativ 25 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...