Sora Anei Porgras a dat-o de gol pe fosta concurentă de la Survivor România 2021. “Ar avea timp de o noapte cu Zanni”

Iancu Andreea 13.04.2021, 16:31

Ana Porgras a ajuns în lumina reflectoarelor după ce a părăsit competiția Survivor România în urma unei nominalizări din partea lui Jador. Pentru că s-a reîntors în țară, fosta campioană la gimnastică a decis să povestească experiența din Dominicană și a venit alături de sora sa, Georgiana, în emisiunea lui Teo, de la Kanal D. În mod neașteptat, sora Anei Porgras a dat-o de gol pe Faimoasă cu privire la relația sportivei cu Zanni.

Dezvăluire inedită făcută de sora Anei Porgras despre legătura dintre Faimoasă și Zanni

După ce a ieșit din competiția Survivor România, în urma unei nominalizări a lui Jador, care nu a fost deloc intenționată să o elimine pe Faimoasă, Ana Porgras a revenit în țară. Chiar dacă duce dorul traseelor și al colegilor săi de echipă, fosta sportivă se bucură de experiența trăită. Prezentă în emisiunea Teo Show de la Kanal D, fosta concurentă de la Survivor a venit însoțită de Georgiana, sora sa și a povestit mai multe detalii din copilăria și adolescența lor. Printre amintiri, sora Anei Porgras a reușit să o dea de gol pe aceasta în privința relației sale cu Zanni.

Am vrut să mă mut în Italia, să stau cu mama şi sora. Dar nu m-am adaptat. E greu să fim la distanţă, mai ales cu pandemia. De Paşte o să fim împreună, plec în Italia, a dezvăluit Ana Porgras.

Ana Porgras și Zanni, la Survivor România
Ana Porgras și Zanni, la Survivor România

Se poate vedea cu ochiul liber faptul că cele două surori se înțeleg de minune și se susțin reciproc ori de câte ori este nevoie. De asemenea, sora Anei Porgras a recunoscut că inclusiv subiectul partenerilor este unul la care își dau sfaturi una alteia.

Întotdeauna ne spunem una alteia dacă nu ne place bărbatul ales sau nu. Şi nu o privim niciodată ca o răutate, ci ca un sfat, a spus Georgiana, sora Anei Porgras.

Georgiana, sora Anei Porgras: “Ar avea timp de o noapte cu Zanni”

Și tocmai în acest context, Georgiana a fost supusă unei provocări, pusă în fața unor imagini cu bărbați celebri pentru a alege care dintre ei ar fi potrivit pentru sora sa. Deși Zanni nu se număra printre aceștia, sora Anei a făcut trimitere la Faimos. Printre cele trei propuneri de bărbați se număra un șeic bogat, despre care Georgiana crede că ar face pereche bună cu sora sa, însă dialogul cu Bursucu a dezvăluit adevărata relație dintre Ana Porgras și Zanni.

Cred că Ana s-ar căsători cu șeicul, a spus Georgiana

Da, că le are harem și ar lăsa-o liniștită. Și ar avea timp…, a completat-o Bursucu.

Ar avea timp de o noapte cu Zanni!, a afirmat apoi Georgiana, stârnind noi controverse în privința relației dintre Ana și Zanni.

Toată lumea a observat apropierile dintre Ana Porgras și Zanni, în competiția Survivor România
Toată lumea a observat apropierile dintre Ana Porgras și Zanni, în competiția Survivor România

Care este, de fapt, relația dintre Ana Porgras și Zanni. “E peste iubiți”

Cu o performanță notabilă nu doar în gimnastica românească, ci și în cadrul competiției Survivor, după puncte valoaroase adunate pentru echipa Faimoșilor, Ana Porgras a părăsit competiția. Însă dincolo de regretul ieșirii din concurs, fosta sportivă resimte dorul de colegii săi, în special de Zanni, cel alături de care a legat o relație specială. Deși mulți au speculat că între ei ar fi mai multe decât o prietenie strânsă, Ana Porgras susține că nu este vorba despre o legătură romantică.

Eu am fost lângă el necondiționat, când a greșit. L-am susținut în tot ce făcea. M-am certat cu el după ce a avut scandalul cu Elena. I-am spus să vorbească frumos și chiar am văzut la el o schimbare. Eu am văzut în Zanni sufletul lui, are nevoie de afecțiune ca să ofere bunătate și afecțiune. Când am zis că vreau să plec acasă, el a venit la mine și a zis: nu te prosti! Nu suntem iubiți, avem o conexiune peste asta! Suntem prieteni foarte buni. Știu că el se gândește la mine tot timpul. Dacă vrea să se mute la mine la Brașov, când vine de acolo, eu îl aștept la mine acasă!, a mai spus Ana.

Mai mult, fosta gimnastă în contrazice pe Jador, care, de asemenea, i-a văzut pe cei doi ca pe un cuplu. 

Jador a mai afirmat o data treaba asta, ca as fi „iubita lui Zanni”. Si l-am corectat eu. Nu suntem iubiti. Nici cuvantul prieten nu e de ajuns. Avem o conexiune cu sufletul, e peste iubiți. Sunt langa el cu tot sufletul si el e alaturi de mine. E un scump!, a mai spus fosta gimnastă la Teo Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI