Sora Anamariei Prodan a făcut-o și mai bogată pe vedetă. Din ce face bani Anca

Iancu Andreea 04.06.2020, 20:30

Anamaria Prodan este singura „doamnă de fier” din fotbalul românesc. Impresara este o femeie care muncește din greu, reușind să își clădească o carieră de succes alături de soțul său, Laurențiu Reghecampf. Cei doi au împreună o familie frumoasă, alături de copiii lor. Totuși, Ana nu este singura care poartă numele regretatei cântărețe Ionela Prodan. Anca, sora mai mică, este și ea o femeie bogată.

Sunt surori, dar nu seamănă deloc

Mai puțin prezentă în lumina reflectoarelor, Anca, sora Aneimaria Prodan, este stabilită de ani buni în Statele Unite ale Americii. Acolo, cealaltă jumătate a familiei Prodan este căsătorită și se bucură de o afacere prosperă.

Pe lângă faptul că ambele sunt două femei realizate, cele două surori nu par să aibă prea multe lucruri în comun. Ana o descrie pe Anca drept sora bună, cuminte și ordonată. Pe de altă parte, Ana se consideră total opusă. În ciuda diferențelor, cele două surori au o relație foarte frumoasă și se sprijină reciproc de câte ori au ocazia.

Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică, spunea Anamaria despre sora sa, în urmă cu ceva timp.

Anca, sora Aneimaria Prodan, este o femeie realizată
Anca, sora Aneimaria Prodan, este o femeie realizată

Anca a făcut un gest incredibil, care i-a mărit suma din conturi Anei

Într-o fotografie postată de impresară pe contul său de Instagram, aceasta apare alături de Anca, sora sa. Cele două sunt zâmbitoare și liniștite, după cum menționează și în descriere. Atât Anca cât și Anamaria au trecut prin clipe dureroase atunci când Ionela Prodan, mama lor, s-a stins din viață în 2018. Atunci Anca a decis să vină din SUA pentru a-și lua rămas bun și pentru a-i fi alături surorii sale.

Anca este stabilită de peste 15 ani în America, unde este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Ea este căsătorită cu un luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio. Cei doi au împreună o fetiță. De asemenea, Anca activează ca agent imobiliar și se bucură de câștiguri importante.

De asemenea, a făcut un gest neașteptat după moartea mamei sale, cedând la notariat partea sa de avere. Potrivit unei surse din anturajul impresarei, Anca a ales să îi lase parte din moștenirea primită prin testament surorii sale mai mari. 

A spus că e sora mai mare și că ea știe cel mai bine ce trebuie să facă. La ei în familie nu se pune problema de certuri, scandaluri, neînțelegeri, a declarat acum un an sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...