EXCLUSIV

Solistul Alin Oprea și proaspăta sa soție, Medana, pregătiți pentru rolul de părinți. Ce planuri de viitor au după nuntă și unde vor celebra luna de miere. „Am învățat să nu mai spun nu”. EXCLUSIV

Badea Violeta, Simona Ecovoiu 13.12.2022, 21:47

Zilele trecute au bătut clopote de nuntă în lumea showbizului românesc! Solistul Alin Oprea și aleasa inimii sale, Medana, și-au unit destinele în weekendul care a trecut. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit civil, într-un cadru de basm. Alături le-au fost nașii, dar și cei apropiați. Artistul a oferit detalii în exclusivitate pentru Impact.ro după fericitul eveniment, mărturisind că el și soția sa sunt pregătiți să devină părinți dacă vor avea ocazia, menționând ce planuri de viitor are după nuntă.

Alin Oprea şi Medana s-au căsătorit civil. Cuplul de însurăței a arătat impecabil la eveniment

Solistul Alin Oprea şi frumoasa sa iubită, Medana, s-au căsătorit civil în weekendul care tocmai a trecut, însă nu oricum, într-un cadru de basm, pe care și l-ar dori orice femeie. Cei doi îndrăgostiți au făcut publice şi primele imagini de la marele eveniment, împărtășind cu toți cei dragi momentele lor de bucurie.

Cununia civilă a cântărețului și a superbei sale partenere a avut loc în Cluj-Napoca, iar fericirea li s-a putut citi pe chip. Pentru acest eveniment special și important din viața sa, Medana a ales o rochie albă, lungă, care i-a pus în valoare formele perfecte. Aceasta s-a asortat perfect cu partenerul său, care a îmbrăcat pantaloni albi și o cămașă în aceeași nuanță. Totodată, solistul purtat și un sacou de culoare roz, care i-a venit perfect. Deși au arătat impecabil, se pare că ținutele nu au fost cumpărate cu scopul de a fi purtate la cununie.

„Hainele le-am cumpărat atât din Paris cât și din România, fără un scop anume. Medana are ochi de vultur când vine vorba de shopping și când ceva i se pare interesant le cumpără știind sigur că vor fi purtate la evenimentul potrivit.”, a povestit Alin Oprea, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și Alin Oprea, despre perioada grea dinainte de despărțirea de Larisa: ”Îmi toca nervii”. Medicii și actuala iubită i-au salvat viața EXCLUSIV!

Alin Oprea si Medana 1
Alin Oprea si Medana

Ce planuri au cei doi după nuntă. Cât de pregătiți sunt să devină din nou părinți

Alin Oprea radiază de fericire având-o la braț pe frumoasa sa soție, Medana. Iar energia pe care cei doi au arată îi face să accepte orice provocare le-ar ieși în cale. Deși ambii au avut în trecut prin relații eșuate, solistul consideră că o poate lua oricând de la capăt. Chiar și în rolul de părinți le surâde. Alin Oprea recunoaște că este dispus să devină din nou tătic, dacă destinul îi va oferi această ocazie.

„Am învățat să nu mai spun nu la absolut nimic din ceea ce îmi oferă viața. Las destinul să decidă singur pentru că din câte am observat, a luat de fiecare dată decizii mult mai bune decât mine.”, a declarat artistul pentru Impact.ro.

Chiar dacă acum au celebrat doar cununia civilă, devenind soț și soție în acte, Alin și Medana au în plan să organizeze și o nuntă de pomină. Până atunci însă, cuplul își dorește să ajungă în Bali, să se relaxeze în luna de miere și să sărbătorească așa cum se cuvine noul început.

„Vă vom dezvălui când se apropie momentul, referitor la nuntă. Luna de miere probabil că va fi în Bali, un loc de care Medana și cu mine suntem fascinați.”, ne-a declarat Alin Oprea.

Medana, primele declarații despre căsătoria cu Alin Oprea

Medana se declară foarte fericită. După ce a făcut pasul cel mare, bruneta spune că îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că a protejat relația și pentru că i-a ajutat să depășească toate provocările apărute de-a lungul timpului.

„Drumul nostru a avut multe obstacole, dar Dumnezeu ne-a luminat mereu calea și a protejat această relație. Faptul că am avut încredere deplină unul în celălalt ne-a ajutat să depășim toate provocările apărute de-a lungul timpului.

Suntem doi oameni binecuvântați și nu putem decât să fim recunoscători vieții pentru fiecare moment trăit, pentru tot ceea ce avem, dar mai ales pentru șansa de a avea alături un om cu care simți că viața merită trăită din plin, și că te poți bucura alaturi de partener în fiecare zi. Le dorim tuturor cititorilor voștri sărbători binecuvântate și o viață plină de frumos și armonie”, a precizat soția lui Alin Oprea, potrivit România TV.

În urmă cu doi ani, Alin Oprea s-a despărțit de Larisa, femeia împreună cu care are doi copii. După divorț, aceștia l-au renegat pe artist, însă copiii Medanei l-au acceptat imediat pe solist. Daria și Darius, în vârstă de 12, respectiv 15 ani, îl consideră pe Alin Oprea tatăl lor. Mai cu seamă că artistul și-a demonstrat sentimentele sincere în repetate rânduri, având grijă ca inclusiv cererea în căsătorie a Medanei să fie una specială.

„Am cerut-o în căsătorie la Milano, în cadrul unui eveniment cu 1.000 de spectatori, într-un moment în care ea sigur nu se aștepta.”, ne-a mai povestit artistul.

Citește și Alin Oprea și noua iubită, primul anunț despre nuntă. Au trecut peste scandalul cu fosta soție!

Foto – arhiva personală a artistului

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...