Sofia Vicoveanca i-a lăsat pe toți mască la 78 de ani. ”Sunt cam grăsuță”

Madlen Moraru 26.05.2020, 20:51
Sofia Vicoveanca i-a lăsat pe toți mască la 78 de ani. ”Sunt cam grăsuță”

Îndrăgita interpretă de muzică folclorică a făcut câteva declarații absolut neașteptate și cât se poate de inedite. Sofia Vicoveanca și-a lăsat fanii fără cuvinte, după ce a susținut că s-a cam îngrășat, pe perioada pandemiei și, respectiv, a izolării la domiciliu.

Sofia Vicoveanca i-a lăsat pe toți mască la 78 de ani. ”Sunt cam grăsuță”

Artista de 78 de ani este originară din zona Bucovinei și are la activ o carieră în muzică de foarte multe decenii. În ultimele luni, și Sofia Vicoveanca a petrecut mai mult timp acasă, precum mulți artiști de la noi. Cântăreața de muzică populară a făcut de curând dezvăluiri neștiute, despre perioada în care a fost nevoită să lipsească de pe scenă și din fața publicului, din pricina pandemiei cu noul virus.

Sofia Vicoveanca i-a lăsat pe toți mască la 78 de ani. ”Sunt cam grăsuță”
Sofia Vicoveanca a făcut declarații inedite. Artista de 78 de ani a susținut că s-a îngrășat, pe perioada pandemiei

Sofia Vicoveanca mărturisea la debutul stării de urgență pe teritoriul României că sănătatea ei este una de fier. Chiar dacă are o vârstă înaintată, doamna muzicii populare se simțea foarte bine și s-a ferit din calea pericolului molipsirii. Cu câteva săptămâni în urmă, aceasta a dezvăluit că atunci când criza cu noul virus se va mai risipi că uremează să își filmeze cel mai nou videoclip muzical.

Mai mult, Sofia Vicoveanca se află într-o zona aflată sub carantină, din pricina pandemiei, și anume Suceava. Locul în care s-a retras artista este o căsuță ei din acest județ afectat de numeroase cazuri de infectare. Pentru că nu poate fi aproape de public prin concerte și diverse activități artistice, aceasta își ține fanii la curent cu tot ce face prin postările de pe rețelele sociale, pline de umor. Artista a primit numeroase complimente din partea celor care îi apreciază activitatea. A recunoscut prin intermediul comentariilor că respectă regulile impuse de autorități. De aceea, nu se afișează fără mască de protecție sau mănuși.

”Musai cu mănuși, că altfel nu m-ar fi crezut nimeni că poza-i proaspătă și… vreți să mă salte Poliția? Dacă-mi puneam și mască nu m-ar mai fi recunoscut cineva!”, a transmis Sofia Vicoveanca.

”Mulțumesc, sunt cam grăsuță, dar las’, cine o mușca să nu-și rupă dinții! (mai râdem)”, a mai continuat artista să glumească cu fanii ei, în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe