Șocant cine și-a făcut apariția la încoronarea lui Charles. Imaginile s-au viralizat rapid: „Diana a venit să-şi ia revanşa”

Beatrice Dumitru 08.05.2023, 19:53
Șocant cine și-a făcut apariția la încoronarea lui Charles. Imaginile s-au viralizat rapid: „Diana a venit să-şi ia revanşa”

Regele Charles a fost încoronat după ce a așteptat o viață întreagă acest moment, iar ceremonia a fost cel mai important eveniment din istoria Marii Britanii din ultimii 70 de ani. Șefi de stat și capete încornate din întreaga lume au fost la Westminster Abbey, iar milioane de oameni s-au aflat în fața televizoarelor. Unii chair au observat detalii inedite din timpul ceremoniei, cum ar fi o siluetă misterioasă. Iată despre ce este vorba.

Silueta misterioasă de la ceremonia de încoronarea

Ceremonia de încoronare a regelui Charles, cel mai vârstânic monarh care a urcat pe tronul Marii Britanii, a fost urmărită de milioane de oameni din toate colţurile lumii, iar internauţii nu au ezitat să atragă atenţia asupra unor scene sau detalii inedite. Nu au lipsit nici bârfele și ironiile.

De exemplu, un utilizator al platformei Twitter a observat în timpul evenimentului de la Westminster Abbey o siluetă întunecată care a trecut prin cadru, pe care a asemănat-o cu „moartea cu coasa”.  „A mai observat cineva Moartea la Westminster Abbey?”, a scris bărbatul pe Twitter, în dreptul secvenţei filmate în catedrală. Postarea a devenit virală şi a strâns, în 24 de ore, nu mai puţin de 3,6 milioane de vizualizări, iar glumele nu au întârziat să apară.

Unii au spus că „moartea cu coasa” este „Meghan Markle deghizată”, sau chiar prinţesa Diana, care „a venit să-şi ia revanşa”.

Ce s-a mai văzut la încoronarea regelui Charles

Încoronarea regelui Charles a fost prima din 1953, când regretata regina Elisabeta a fost încoronată la Westminster Abbey și a continuat să domnească timp de mai bine de 70 de ani. Bârfele și ironiile nu au lipsit după marele eveniment, iar jurnaliștilor de la Londra nu le-a scăpat nimic.

Tabloidele au speculat faptul că prințul William și soția lui au întârziat la ceremonia de încoronare și au ajuns după rege, acesta fiind nevoit să-și amâne intrarea în catedrală. Regele Charles a așteptat minute bune în caleașcă până au apărut William, Kate și copiii lor.

De asemenea, presa londoneză a observat că regina Camilla avea brodate pe poalele rochiei purtată în ziua istorică numele propriilor copii și nepoți, pe care i-a și înghesuit și în balcon, alături de mai multe rude ale sale. Pe rochie erau brodate și siluetele aurite ale celor doi câini ai ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...