Șocant ce au descoperit anchetatorii în cazul tinerei de 14 ani, după bătaia din Târgu Jiu. Ce altă acuzație gravă i se aduce acum acesteia

Stan Filon 08.09.2020, 14:48
Șocant ce au descoperit anchetatorii în cazul tinerei de 14 ani, după bătaia din Târgu Jiu. Ce altă acuzație gravă i se aduce acum acesteia

Cazul de la Târgu Jiu care a șocat o lume întreagă se complică! Se pare că minora de 14 ani,acuzată că a bătut și umilit o altă fată de 13 ani împreună cu mai multe prietene, nu este la prima abatere. Ea a mai avut comportament violent și cu alte ocazii.

Agresoarea de 14 ani din Târgu Jiu ar putea fi acuzată și de tâlhărie

Minora de 14 ani află astăzi dacă va fi arestată preventiv, după ce a bătut și umilit o fată de 13 ani. Mai mult decât atât, aceasta ar putea fi acuzată și de tâlhărie, după ce victima sa le-a mărturisit totul anchetatorilor. Între timp, şi Direcţia pentru Protecţia Copilului s-a autosesizat şi a început o anchetă.

Reprezentanții de la Protecția Copilului s-au autosesizat în cazul fetelor implicate în scandalul din weekend. Astfel, reprezentanții vor merge să facă o verificare socio-familială la domiciliul fiecăreia dintre fetele implicate, iar în urma constatărilor vor fi luate măsurile prevăzute de lege.

Agresoarea de 14 ani din Târgu Jiu ar putea fi acuzată și de tâlhărie
Agresoarea de 14 ani din Târgu Jiu ar putea fi acuzată și de tâlhărie

Minora de 14 ani, reținută după ce a bătut o fată de 13 ani

Agresoarea de 14 ani a fost deja reținută luni pentru 24 de ore, fiind acuzată de lovire sau alte violențe. Aceasta urmează să fie dusă la parchetul local din Târgu Jiu pentru a fi audiată din nou și asta pentru că îi este adusă o nouă acuzație, de tâlhărie. Anchetatorii spun că după ce ar fi bătut-o pe fata de 13 ani, aceasta i-ar fi furat cămașa de pe ea.

Propunerea anchetatorilor va fi aceea de reținere pentru 15 zile, pentru că este minoră. Minora poate fi arestată preventiv pentru 15 zile sau poate fi plasată în arest la domiciliu.

Ce spune comunicatul IPJ Gorj

„În cursul zilei de astăzi, având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj dispunând efectuatarea de verificări.

Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 și 14, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violență asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu.

Două dintre cele două tinere care ar fi exercitat acte de violență au fost aduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind însoțite de către părinți, în vederea audierii.

Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...