Șoc în lumea mondenă! Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă, în văzul lumii. S-au aflat detalii înfiorătoare de la scena care a dus la un ordin de restricție

Mihai Roșoiu / 22.11.2020, 13:07
Șoc în lumea mondenă! Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă, în văzul lumii. S-au aflat detalii înfiorătoare de la scena care a dus la un ordin de restricție

E scandalul momentului în showbizul românesc. Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă, în văzul lumii. Informația a fost furnizată, în exclusivitate, de Playtech.ro. Se pare că între cei doi foști parteneri de viață a izbucnit un conflict domestic vineri seara. Martori oculari au transmis că Pepe și-ar fi lovit consoarta, iar în urma loviturii femeia ar fi ajuns pe caldarâm.

Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă, în văzul lumii. S-au aflat detalii înfiorătoare

Relația dintre Pepe și Raluca Pastramă nu este atât de bună pe cât lăsa să se înțeleagă artistul. Deunăzi, Pepe vorbea despre faptul că se înțelege excelent cu mama copiilor săi după separarea lor. Cei doi s-au despărțit, dar divorțul nu s-a pronunțat încă. Cei doi au fost protagoniștii episodului de vineri seara, în urma căruia Raluca Pastramă ar fi avut de suferit serios.

Pepe a batut-o pe Raluca Pastrama, in vazul lumii. S-au aflat detalii infioratoare despre conflict
Pepe a batut-o pe Raluca Pastrama, in vazul lumii. S-au aflat detalii infioratoare despre conflict

Ce spun apropiații cuplului Pepe-Raluca Pastramă e de-a dreptul înfiorător. Se pare că Pepe consumase băuturi alcoolice înainte ca cearta să izbucnească. Ulterior, cântărețul a început să arunce cu acuzații la adresa soției sale. Motivul ar fi fost gelozia lui Pepe. Bărbatul ar bănui-o pe femeia care i-a fost parteneră ani buni că ar avea deja o relație. De aici și până la producerea incidentului a mai fost doar un pas. Mai întâi au fost acuzațiile lui Pepe, apoi au fost replicile acide ale Ralucăi și apoi un pumn ar fi făcut-o pe femeie KO:

„I-a dat în plină stradă, a fost de-a dreptul șocant. Pepe crede ca Raluca are pe altcineva și de aici a pornit întreg circul. Cel mai probabil era băut. A fost foarte, foarte violent. Inițial, Raluca i-a răspuns și ea, l-a jignit, l-a scuipat. Apoi lucrurile au degenerat considerabil”, ne-au declarat surse din anturajul celor doi, în exclusivitate, pentru Playtech.ro.

Raluca Pastramă a sunat la poliție

În urma incidentului provocat, Raluca Pastramă ar fi sunat la poliție pentru a-și reclama soțul pentru violență domestică. Frumoasa bruneta ar fi suferit serios de pe urma loviturilor, acesta fiind motivul pentru care nu s-a oprit la o simplă plângere.

Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă, în văzul lumii, iar acest lucru pare să-l coste serios pe artist. Se pare că soția sa ar fi obținut ordin de restricție împotriva lui Pepe. După un asemenea eveniment, șansele ca divorțul dintre cei doi să se încheie amiabil au devenit aproape nule. Rămâne de văzut ce se va întâmpla și cu custodia copiilor pe care artistul și frumoasa lui soție îi au.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI