Șoc în Cupa României! Dinamo și FCSB au primit o lovitură înaintea finalei

Marian Cărăvan 10.06.2020, 12:08

Visul suporterilor celor două mari rivale de a se întâlni în ultimul act al Cupei României a fost spulberat odată cu tragerea la sorți pentru semifinalele competiției. Dinamo – FCSB va fi duelul șoc din semifinalele competiției KO din fotbalul românesc.

Una dintre rivale va privi finala de pe margine

Dinamo și FCSB se vor duela din nou în semifinalele Cupei României. Ultima oară, cele două s-au întâlnit în această fază a întrecerii în 2016, când dinamoviștii au trecut mai departe. Cealaltă semifinală a ediției 2019-2020 a Cupei României le aduce față în față pe Sepsi Sfântu Gheorghe și pe Poli Iași.

Meciurile tur din semifinalele Cupei României vor avea loc pe 24 iunie, iar partidele din retur se vor juca pe 8 iulie. Totodată Federația Română de Fotbal a decis ca finala competiției să aibă loc pe 22 iulie, posibil la Craiova, atunci când se vor duela învingătoarele din meciurile Sepsi OSK – Poli Iași și Dinamo – FCSB.

Astfel, Dinamo și FCSB vor lupta direct doar pentru un loc în finala competiției, nu pentru marele trofeu, cum și-ar fi dorit fanii.

Fotbal fără spectatori, un mare minus pentru spectacolul fotbalistic

O primă reacție după tragerea la sorți a fost oferită de Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al celor de la Dinamo. Acesta spune că echipa sa va avea de pierdut din cauză că se va juca fără spectatori. Oficialul „câinilor” speră ca măcar un meci să aibă loc în „Ștefan cel Mare”.

„Meci greu pentru ambele echipe. Un meci de tradiție, din păcate se va juca fără spectatori. E unul dintre obiectivele noastre de a câștiga Cupa României. E un meci complicat pentru ambele echipe.

Noi avem de pierdut. Suporterii ne împingeau de la spate așa cum au făcut de fiecare dată. Din punctul ăsta de vedere suntem dezavantajați că se joacă fără suporteri, e clar.

Să vedem acum unde se vor disputa partidele. Nu știu dacă, jucându-se fără spectatori, se va juca pe Arena Națională. E prematur să vorbim despre lucrul ăsta. Poate jucăm aici, în ”Ștefan cel Mare”, nu știu. Vedem!”, a spus Ionel Dănciulescu, pentru Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe