Smiley, viitor concurent la Asia Express? Artistul şi-a surprins fanii cu cea mai recentă declaraţie

Ioana Bucur 02.11.2021, 18:02
Smiley, viitor concurent la Asia Express? Artistul şi-a surprins fanii cu cea mai recentă declaraţie

Vorbim, fără doar și poate, despre ceea ce ar putea fi considerată una dintre cele mai spectaculoase mutări din televiziune. Artistul a vorbit pentru prima oară despre posibilitatea de a se alătura celui mai îndrăgit reality-show de la Antena 1. Așadar, ce șanse există ca Smiley să devină concurent la Asia Express?

Ce spune Smiley despre participarea la Asia Express

El, implicat în cele mai mari proiecte de la Pro TV, ea, în cele mai iubite emisiuni de la Antena 1. Concurență directă.

Fanii Asia Express se bucură din plin de sezonul cu numărul patru al competiției, primul fără Gina Pistol în rolul de prezentator. Pe pagina sa Instagram, Smiley a primit recent o întrebare interesantă, la care nu a ezitat de ofere un răspuns cât se poate de clar.

An de an, înainte de debutul filmărilor pentru Asia Express, anunțul listei cu vedetele care au acceptat aventura vieții face furori în mediul online. Dornici să își vadă artiștii preferați în situații limită, departe de confortul de acasă, fanii emisiunii nu ratează nicio ocazie să afle ce persoane publice ar putea ajunge, mai devreme sau mai târziu, concurenți.

De data asta, a venit rândul lui Smiley. Prezentatorul „Românii au talent” a fost întrebat, pe Instagram, dacă există vreo șansă să participe vreodată la reality show-ul prezentat, până anul trecut, de iubita sa, Gina Pistol. Răspunsul lui a fost scurt și cuprinzător:

„Probabil niciodată”, a fost răspunsul dat de Smiley în fața fanilor săi de pe Instagram.

Smiley, viitor concurent la Asia Express? Artistul şi-a surprins fanii cu cea mai recentă declaraţie
Gina Pistol și Smiley

„Cu cine fac eu echipă?”

Gina Pistol, femeia care l-a făcut tată pe Smiley, a fost prezentatorul primelor trei sezoane ale celebrului show. S-a retras în momentul în care a rămas însărcinată cu primul copil, locul fiindu-i luat de soția lui Răzvan Fodor.

La Asia mai târziu, Gina Pistol a dezvăluit că a aflat de proiectul Asia Express din postura de potențial concurent.

„Hai să vă spun povestea acestui proiect. Eu când am auzit de Asia Express, am auzit ca potențial concurent, atunci filmam Chefi la cuțite. Eu știam formate din străinătate, chiar am vrut să patricip, dar mă frământa o întrebare: „Cu cine fac eu echipă?” Este foarte important partenerul de joc, pentru că trebuie să fie un om care să te completeze și să te calmeze.

Nu voiam o prințesă, iar dacă stau după una care stă să se aranjeze dimineața….. Eu sunt foarte punctuală, pun foarte multă pasiune în tot ceea ce fac, inclusiv atunci când mă cert”, a povestit Gina Pistol, la „Asia mai târziu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...