Smiley și Gina Pistol, împreună în aceeași emisiune tv? Ce a spus juratul de la PRO TV

Redacția IMPACT / 23.10.2019, 13:00
Smiley și Gina Pistol, împreună în aceeași emisiune tv? Ce a spus juratul de la PRO TV

Sunt împreună de mai bine de doi ani și activează amândoi în televiziune. Mulți fani au fost curioși să afle dacă Smiley și Gina Pistol vor face echipă în cadrul aceluiași proiect tv, iar reacția artistului nu a întârziat să apară. Juratul de la Vocea României, emisiunea de la PRO TV, a făcut primele declarații despre acest subiect.

Smiley și Gina Pistol, în aceeași emisiune tv? Juratul PRO TV a făcut primele declarații

Gina Pistol prezintă Asia Express și le este ajutor de bază celor 3 chefi la Chefi la cuțite, ambele emisiuni difuzate la Antena 1, iar pe Smiley fanii îl pot vedea fie în concerte, fie la PRO TV, acolo unde este jurat al show-ului Vocea României, dar și prezentator alături de Pavel Bartoș la Românii au talent.

Fanii au fost curioși să afle dacă cei doi își vor uni forțele și vor face echipă într-un proiect tv, de preferat un reality show. Reacția artistului nu a întârziat să apară.

Discret cu viața personală, Smiley ar prefera ca el și Gina să apară cel mult într-un material video pentru vlogul lui, însă își dorește să țină departe momentan relația de camerele de filmat. Așadar, excepție ar face doar canalul lui de vlog.

„Nu ştiu, să vedem. Nu cred, nu sunt genul…Dacă ar fi o aventură în care să fim numai noi doi, nu mi-ar plăcea să fie televizată. Dar mi-ar plăcea să mă duc aşa, dar să fie filmat pentru vlogul meu. Dar nu mi-ar plăcea să fie cu multe camera după noi”, a declarat Smiley, conform click.ro.

Smiley, turneu în 15 orașe din țară
Smiley, turneu în 15 orașe din țară

Smiley, turneu național în 15 orașe

Smiley se pregătește să plece într-un turneu național, care se va desfășura în 15 orașe, și care va debuta pe 29 octombrie, la Pitești. „Mă pregătesc să încep un turneu cât o viață despre viață, plin de emoții, despre om și toate etapele care lasă urme în viață lui: copilărie, adolescentă, maturitate și bătrânețe.

Am ales ca în deschiderea concertelor din cadrul acestui turneu să cânte artiști în care cred și cu care lucrez zi de zi, care compun multă muzică, care stau zile și nopți în studio să experimenteze, să repete, să cânte ce simt. Eu știu că ei vor ajunge mari și sunt bucuros că fac și eu parte din drumul lor spre succes și spre inimile publicului.”, spune Smiley care se pregătește intens pentru turneul @Smiley_Omul , ce va începe în orașul lui natal.

Emilian, Smiley și Jean. Artistul se pregătește să plece în turneu național
Emilian, Smiley și Jean. Artistul se pregătește să plece în turneu național

Din echipa lui Smiley va face parte și Emilian, fost concurent X Factor, care s-a aflat în echipa Deliei la emisiunea de la Antena 1. „Este o poveste frumoasă și o uriașa provocare să cânt în cadrul turneului @Smiley_Omul.

Am emoții mari, dar și foarte multă adrenalină zilele acestea când repet non-stop alături de trupă mea pentru ca show-ul meu de pe scenă să fie la înălțimea așteptărilor publicului lui Smiley.”, declară Emilian, artistul de doar 24 de ani, absolvent de Conservator, compozitor, textier și interpret Hahaha Production care a impresionat deja cu cele mai recente piese ale lui lansate: Pentru ea, Iubește-mă și Ochii verzi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI