Smiley și Gina Pistol, declarație de dragoste inedită. Ipostaza care i-a uimit pe fani

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de trei ani. Vedetele le-au oferit fanilor detalii din casă, cum nu i-a mai văzut nimeni vreodată. Mai mult, cântărețul le-a mai transmis fanilor că și-a lansat o nouă emisiune, în mediul online. Foarte mulți urmăritori virtuali s-au bucurat la auzul unei asemenea vești, dar și să îi vadă pe cei doi în ipostaze de îndrăgostiți.

Smiley și Gina Pistol, declarație de dragoste inedită. Ipostaza care i-a uimit pe fani

Gina Pistol i-a făcut lui Smiley o declarație de dragoste la care nu mulți dintre fanii lor se așteptau. Cu ocazia faptului ca și-a lansat primul episod pe YouTube, artistul a avut-o invitată și pe iubita lui celebră, spre finalul minutelor de transmisiune. Pentru că ambii au decis să stea acasă în perioada de față și să se izoleze la domiciliu, au profitat de momentele din fața camerei pentru a oferi detalii inedite, din relația lor. Așa s-a aflat și că prezentatoarea Asia Express îl răsfață pe Smiley, cu tot soiul de preparate culinare.

Smiley și Gina Pistol, declarație de dragoste inedită. Ipostaza care i-a uimit pe fani

Gina Pistol și Smiley și-au făcut declarații de dragoste, în fața camerei de filmat

De asemenea, premiera show-ului din mediul online a strâns și un număr record de vizualizări. Cifra s-a dublat în aproximativ două zile, de la lansare, iar mulți au crezut că nu aud bine atunci când aceștia nu s-au mai ascuns deloc. Ipostazele foarte tandre și sincere au avut un mare succes la public. Fără să stea pe gânduri, cei doi au oferit detalii inedite din relația lor, dar și din perioada de izolare. Celebrul cuplu a făcut haz de necaz despre contextul de față, în care se regăsesc și ei, numindu-se reciproc “colegi de izolare”.

Spre finalul clipului video, vedeta de la Antena 1 i-a făcut lui Smiley o declarație de dragoste și l-a chemat acasă. Au fost ipostaze foarte tandre, în care nu mulți i-au mai observat până acum. Tot în spirit de glumă, aceasta i-a spus artistului să vină mai repede acasă. Deși se pare că deja locuiesc împreună, în aceeași casă. Asta deoarece Smiley realiza înregistrarea din altă cameră, atunci când s-au sunat pe Skype.

“Auzi? Te iubesc! Hai acasă!”, i-a transmis Gina Pistol.

“Bine… vin”, a reacționat și Smiley, în mod total neașteptat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI