Smiley le-a dat vestea cea bună fanilor: “Una dintre cele mai mari bucurii ale vieții mele!”. Nimeni nu se aștepta la asta. Anunț uimitor

Diana Radu 22.01.2020, 15:19
Smiley le-a dat vestea cea bună fanilor: “Una dintre cele mai mari bucurii ale vieții mele!”. Nimeni nu se aștepta la asta. Anunț uimitor

Smiley a dat lovitura! Aristul și-a anunțat fanii că până la începutul lunii aprilie se va afla în America, acolo unde va compune muzică pentru unele dintre cele mai importante nume din industria muzicală la nivel mondial. Despre cine este vorba și ce se va întâmpla cu relația dintre Smiley și Gina Pistol cât timp artistul va fi plecat?

Smiley, pas important în cariera sa: „Una dintre cele mai mari bucurii ale vieții mele este să compun și să fac muzică în studio”

Artistul a anunțat că noul an a venit cu oportunitate imensă pentru el și pentru Hahaha Production. Smiley va pleca peste ocean în următoarele două luni și jumătate pentru a compune muzică. Despre această oportunitate, cântărețul spune că reprezintă un pas impotant în dezvoltarea lui ca profesionist și totodată un proces de învățare.

„Una dintre cele mai mari bucurii ale vieții mele este să compun și să fac muzică în studio. Anul meu 2020 va fi împărțit în două, în prima jumatate voi compune muzică și în a doua jumătate o voi cânta. Muzica este un limbaj internațional, așa că ma bucur că o pot face în teritorii diverse, mai ales că fiecare sesiune, fie că este în America sau în alta parte, fiecare zi de lucru cu scriitori mari e un proces de învățare, face parte din evoluția noastră ca profesioniști și ca oameni. Așa că, mă așteaptă niște luni pline de întâlniri mari și de lucru intens la producții și proiecte interesante alături de producători foarte apreciați și ascultați în întreaga lume”, a declarat Smiley.

Smiley și Gina Pistol în fața unei noi provocări

Șansa lui Smiley de a se face și mai cunoscut la nivel internațional, înseamnă și o nouă perioadă de distanță față de iubita sa, Gina Pistol. Cei doi oricum au stat depărțiți câteva luni, deoarece Gina Pistol a fost plecată în Filipine, acolo unde a participat la filmările de la Asia Express, în calitate de prezentator, iar acum se pare că se vor despărți din nou.

smiley, cariera, gina pistol
Smiley, pas important în cariera sa. Ce se întâmplă cu relația lui cu Gina Pistol?

Gina Pistol a fost nevoită să stea departe de iubit timp de 3 luni, cât timp a filmat sezonul nou din Asia Expess. Dar acest lucru, se pare că nu i-a înstrăinat deloc, ba mai mult, acum sunt mai apropiați ca niciodată și nu se mai ascund de ochii curioșilor. De-a lungul timpului, Gina l-a mai vizitat pe Smiley la concerte, din public, pentru a-i fi alături și a petrece cât mai mult timp cu el.

Urmăriți Impact.ro și pe