Smiley, hotărât să-i schimbe look-ul Ginei Pistol: „O tund”. Cum arată, acum, vedeta de la Antena 1

Redacția IMPACT 10.05.2020, 13:51
Smiley, hotărât să-i schimbe look-ul Ginei Pistol: „O tund”. Cum arată, acum, vedeta de la Antena 1

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete de la noi. Cei doi sunt împreună de mai bine de trei ani, iar de o perioadă locuiesc împreună. Se că pandemia de la noi din țară i-a apropiat și mai mult pe aceștia. De aceea, mai îndrăgostiți ca oricând, prezentatorii se țin de șotii, în mediul online. Smiley a anunțat recent că este hotărât să îi schimbe look-ul iubitei sale.

Smiley, hotărât să-i schimbe look-ul Ginei Pistol: „O tund”

Gina Pistol apare în mai multe imagini publicate de acesta pe Instagram. Aflată chiar pe scaun, iar artistul cu o pereche de foarfece în mână, cântărețul le-a mai transmis fanilor săi un anunț foarte important. Această schimbare nu este chiar atât de simplă.

De aceea, Smiley a promis că se va ține de cuvânt abia atunci când sunt îndeplinite mai multe condiții. Fanii artistului au fost invitați să o găsească pe Gina Pistol, într-o secvență ascunsă, din cel mai nou clip. Artistul pare să o fi invitat iarăși pe Gina Pistol să i se alăture, într-o apariție, pentru cel mai nou episod al vlogului său.

Smiley, hotărât să-i schimbe look-ul Ginei Pistol_ _O tund”. Cum arată, acum, vedeta de la Antena
Smiley i-a promis Ginei Pistol o transformare totală de look: fie o va tunde sau îi va încreți părul

Cum arată, acum, vedeta de la Antena 1

„Daca o gasesti pe Gina in clip si imi lasi un comentariu despre asta, o tund ACUM”, a scris Smiley, în dreptul unei poze cu ei, de pe Instagram.

„Gina Pistol a scăpat netunsă și noaptea trecută, asta pentru ca niciunul dintre voi nu a găsit scena în care apare și ea. Aveți link, descoperiți-o pe Gina în clip, iar eu o tund sau o fac creață”, a mai transmis cântărețul.

Însă, pentru că niciunul dintre urmăritorii artistului nu a descoperit-o pe Gina Pistol, în secvențele clipului, podoaba capilară a celebrei blondina a rămas neatinsă. La rândul ei, prezentatoarea Asia Express pare să îi fi intrat total în joc lui Smiley și a acceptat o asemenea provocare.

Ce crede Gina Pistol despre participarea în Asia Express, cu Smiley

De curând, Gina Pistol a oferit noi detalii în legătură cu relația lor. Se pare că vedeta Antena 1 nu l-ar lua pe Smiley ca partener, într-o provocare de tipul Asia Express. Totodată, mai este cunoscut că înainte de aventura Asia Express, unde se află în rolul de prezentatoare, a mai participat în alte reality-show-uri ca Nea Mărin sau Sunt celebru, scoate-mă de aici.

„Aș mai merge în astfel de reality-show-uri, dar depinde cu cine, pe cine ai partener cu care să mergi. De exemplu, cu Smiley n-aș putea merge, pentru că el este comod și nu s-ar aventura.”, a transmis Gina Pistol, de curând, potrivit click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe