Slavia Praga – CFR Cluj, în playoff-ul Champions League: cum încearcă ardelenii să întoarcă rezultatul din tur

Alexandru Ioanid 28.08.2019, 16:19
Slavia Praga – CFR Cluj, în playoff-ul Champions League: cum încearcă ardelenii să întoarcă rezultatul din tur

CFR Cluj joacă miercuri, 28 august, în deplasare cu Slavia Praga, în returul din playoff-ul Champions League. Ardelenii speră să se califice în grupele competiției, după o absență de 7 ani, dar obiectivul e greu de atins. CFR trebuie să întoarcă rezultatul din tur, când au fost învinși acasă cu scorul de 1 la 0.

Manșa retur a playoff-ul Champions League, dintre Slavia Praga și CFR Cluj, se joacă miercuri, 28 august, de la ora 22:00. Ardelenii au meci greu în deplasare. În tur, au fost învinși cu scorul de 1 la 0 pe teren propriu, într-un meci disputat cu casa închisă.

Ardelenii speră, însă, la o calificare și mizează pe o mobilizare exemplară. Dan Petrescu a încercat să-i încurajeze pe jucătorii săi.

„Minunile nu vin așa des, dar noi sperăm să vină la Cluj. Din păcate, nu avem toți jucătorii la dispoziție. Doi jucători importanți sunt accidentați, Culio și Vinicius, iar Țucudean nu este în cea mai bună formă, toată lumea știe. Ăsta ar fi un miracol mai mare decât cel cu Celtic pentru că Slavia este o echipă care anul trecut a ajuns în sferturile din Europa League, iar dacă nu întâlnea Chelsea, avea șanse mari să câștige trofeul”
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Ce șanse are CFR Cluj să se califice în grupele Champions League

CFR Cluj - Slavia Praga play-off Champions League

Cel mai probabil, Slavia Praga va începe meciul cu un 11 similar cu cel din tur:

Slavia Praga: Kolar – Coufal, Hovorka, Kudela, Boril – Soucek, Traore – Masopust, Stanciu, Olayinka – Van Buren. Antrenor: Jindrich Trpisovski

De asemenea, Dan Petrescu a stabilit și formula de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Mureșan, Burcă, Camora – L. Aurelio, Bordeianu, Djokovici – Deac, Țucudean, Omrani. Antrenor: Dan Petrescu

Meciul Slavia Praga – CFR Cluj se joacă miercuri, 28 august 2019, de la ora 22:00, iar casele de pariuri îi dau ca favoriți pe cehi. Dacă, totuși, ardelenii reușesc să întoarcă rezultatul, atunci ei se vor califica în grupele Champions League, după o absență de 7 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe