Situație revoltătoare în cazul fetei arse din Mehedinți. Cum se comportă familia ei

Stan Filon 23.08.2020, 08:50
Situație revoltătoare în cazul fetei arse din Mehedinți. Cum se comportă familia ei

Fata în vârstă de 17 ani care a fost incendiată de un criminal, pe data de 12 iunie 2020, se simte mai bine, după nu mai puțin de 7 operații, iar șansele ei de supraviețuire au crescut. Este conștientă, vorbește, dar doar cu oamenii din spital, deoarece rudele nu o vizitează.

Fata de 17 ani incendiată de un criminal nu a fost vizitată niciodată la spital de familia ei

”Acum două zile a mai suferit o operaţie. Cred că este a şaptea. Este stabilă. Se află pe secţie. Dacă a rezistat până acum operaţiilor, şansele au mai crescut”, a declarat Dr. Raluca Alexandru, Spitalul ”Grigore Alexandrescu”, pentru libertatea.ro.

De când a ajuns la spital, mai mult moartă decât vie, nimeni din familie nu a mai văzut-o pe tânăra incendiată și nu din cauza restricțiilor impuse din cauza coronavirusului, ci pur și simplu nimeni din familia ei nu a venit să o vadă. Tatăl său preferă să-și facă viața peste hotare. ”Bunica nu a venit, iar tatăl este plecat. A venit o mătuşă să se intereseze, însă nu a mai intrat. În aceste cazuri, noi lăsăm aparţinătorii să intre la pacient, cu protecţia de rigoare, însă aici nu a fost cazul”, a mai declarat Dr. Raluca Alexandru pentru sursa citată.

Fata de 17 ani incendiată de un criminal nu a fost vizitată niciodată la spital de familia ei
Fata de 17 ani incendiată de un criminal nu a fost vizitată niciodată la spital de familia ei

Va avea nevoie de multă recuperare, așa că cei de la spital vor căuta un ONG

Purtătorul de cuvânt al Spitalului ”Grigore Alexandrescu” a subliniat că tânâră va avea nevoie de multă recuperare şi susţinere, de care nu se va putea bucura, probabil, în familie. ”Când se apropie momentul externării, ne interesăm să se găsească o formulă de sprijin printr-un ONG”, a mai spus Raluca Alexandru.

Întreaga țară a fost din nou șocată pe data de 12 iunie 2020, când parcă am văzut cu toții un alt caz Caracal. De data aceasta agresorul era un criminal notoriu, care tocmai ce ieșise din închisoare, unde fusese trimis după ce a omorât 5 persoane. Ieșit de doar câteva luni din închisoare, Ion Turnagiu a recidivat.

Criminalul și victima sa s-au cunoscut pe rețelele de socializare, unde au vorbit o perioadă, iar mai apoi se pare că s-au și întâlnit. Imediat după ce s-au văzut, fata a mers la poliție și a depus plângere pe numele lui pentru violși agresiune. Bărbatul a mers la locuința fetei, a stropit-o cu benzină, apoi i-a dat foc. Fratele mai mic al victimei a reușit să stingă focul.

După ce a fost arestat, pe 25 iunie Turnagiu s-a spânzurat în camera de detenție de la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Mehedinți folosind un tricou pe care l-a legat de gratiile geamului, iar pe 29 iunie i-a fost declarat decesul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI