Singura imagine care a scăpat pe internet cu bunicii Andreei Marin. Vedeta a făcut o mărturisire impresionantă. Îți vor da lacrimile

Redacția IMPACT / 18.07.2020, 15:37

Andreea Marin a postat astăzi pe Facebook un mesaj emoționant despre bunicii săi din partea tatălui. Povestea lor de dragoste a călăuzit-o pe fosta prezentatoare și au reprezentat un etalon pentru ea chiar și în zilele noastre.

Povestea de dragoste a bunicilor Andreei Marin, o lecție de viață

Fosta Zâna a Surprizelor își amintește cu mult drag de viața bunicilor săi, care au trecut prin greutăți inimaginabile, care poate pentru noi astăzi par îndepărtate și greu de înțeles. Bunicul Andreei a fost unul din eroii nevăzuți care a luptat cu îndârjire în război, pentru ca generațiile de astăzi să aibă un viitor mai bun. Acesta s-a cunoscut cu cea care avea să-i devină parteneră pe viață- bunica Andreei Marin- pe patul de spital, acolo unde primea îngrijiri chiar de la aceasta, după ce fusese grav rănit în timpul luptelor din război (n.red. probabil Al Doilea Război Mondial).

„Bunicul a ajuns în stare gravă la spital, unde bunica era infirmieră. Ea, cu vreo 10 ani mai mare decât el și cu un copil dintr-o căsnicie nefericită anterioară. El, rănit serios în zona gâtului, nu putea la început vorbi, iar simțul mirosului nu l-a mai recuperat niciodată (pedant, nouă, nepoților, nu ne-a mărturisit, se ferea, doar bunica ne-a spus în taină când eram deja mărișori). Ea l-a ingrijit în spital cu dăruire și, apoi, cu o dragoste care a durat peste 60 de ani, cât căsnicia lor, al cărui vlăstar de iubire a fost tata”, a scris Andreea Marin, pe Facebook.

Imaginea cu bunicii săi face parte dintr-un album foto cu fotografii vechi, pe care Andreea spune că nu a îndrăznit să le deschidă până azi. În finalul postării, vedeta a transmis niște gânduri sincere despre iubire și despre forța inimaginabilă a acesteia.

„Cred in puterea iubirii, în miracolul credinței, în forța ce ne leagă, dincolo de ceea ce putem vedea. Suntem INIMI. Și dacă ar umbla dezbrăcate pe străzi, inimile noastre ar spune totul despre noi. Nu au nevoie de mâini, de picioare, de haine cu etichete ochioase, de machiaj. Tu ești INIMA ta!”, a mărturisit Andreea Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI