SingFest 2022. Ce prețuri au biletele și cine sunt artiștii de top care vor cânta pe scena din Singureni

Emanuela Pană 21.09.2022, 17:01
SingFest 2022. Ce prețuri au biletele și cine sunt artiștii de top care vor cânta pe scena din Singureni

SingFest 2022, lineup și prețul biletelor. Dacă îți place distracția, muzica bună și natura ești invitat la SingFest 2022, un eveniment de muzică românească din stilurile: folk, rock, pop, alternativ, etno, fusion, cu food trucks, bar în aer liber, dans, artă culinară și ale activități în aer liber, alături de meșteșuguri tradiționale. Scopul principal al evenimentului constă în revitalizarea fenomenului cultural în mediul rural. Programul și prețul biletelor la SingFest 2022, în continuare.

SingFest 2022, line-up și prețul biletelor. Distracție și relaxare în aer liber la Giurgiu, aproape de Dunăre

SingFest 2022 este un eveniment de muzică românească ce va avea loc în curând la Grădina de Cultură din Singureni, Giurgiu. Muzica românească, arta culinară fără insecte, activități în aer liber, lumină și culoare de toamnă bucolică de la țară, veselie și încredere în viitor – sunt doar câteva dintre ingredientele unui festival promițător, mai pe lângă Dunăre.

SingFest Grădina de Cultură se va desfășura în perioada 22-25 septembrie 2022, la Singureni, și are ca principal scop revitalizarea fenomenului cultural în mediul rural. „După un sezon patronat de festivaluri «ca afară», obosite de stat prea mult sub «cupola de foc», a devenit clară nevoia de ceva mai românesc, mai de pe lângă Dunăre“, sunt de părere organizatorii.

Festivalul va fi un dialog între muzica retro și cea modernă, cu food trucks, bar în aer liber, dans, artă culinară și ale activități în aer liber, precum și meșteșuguri tradiționale. Evenimentul își propune să readucă în atenția contemporanilor valorile și tradițiile românești.

„Vrem să captăm interesul contemporanilor, în special al celor care trăiesc la oraș, și să îi scoatem la aer curat, în natură, la reîntâlnirea cu valorile și tradițiile românești. Prin artă, meșteșuguri, muzică și dans, vrem să emitem și să transmitem un puternic mesaj de reclădire a identității naționale și de recăpătare a entuziasmului de a trăi în România, ca tărâm al libertății, al toleranței și al credinței, unde există un loc sub soare pentru fiecare. Un loc pe care vrem să îl păstrăm pentru cei care vin după noi…“, spun organizatorii festivalului.

Cine va urca pe scenă?

SingFest 2022 aduce în lumina reflectoarelor nume cunoscute din industria muzicii românești, însă pe scenă vor urca și numeroși debutanți. Printre cei care vor face senzație în perioada 22-25 septembrie, la Giurgiu, se numără: EMAA, Spike, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Marius Moga Live Band, Spitalul de Urgență, Sarmalele Reci, Zdob și Zdub cu Frații Advahov, Mike Vlahopol & The Crossroads, Bosquito, Fără Zahăr și Mărgineanu. După concerte, fiecare noapte de festival aduce câte o petrecere susținută cu muzica selectată și oferită publicului de DJ cunoscuți.

Citește și: Cum a ajuns Brezoi, un orășel din Vâlcea, să găzduiască un număr foarte mare de festivaluri de-a lungul anului

Program SingFest 2022

Festivalul SingFest 2022 se va desfășura după următorul program:

Joi, 22 septembrie:

  • EMAA
  • Spike

Vineri, 23 septembrie:

  • Carla’s Dreams
  • Irina Rimes
  • Marius Moga live band

Sâmbătă, 24 septembrie:

  • Spitalul de urgență
  • Sarmalele Reci
  • Zdob și Zdub & Frații Advahov
  • Mike Vlahopol & The Crossroads

Duminică, 25 septembrie:

  • Bosquito
  • Fără Zahăr
  • Mărgineanu.

Prețul biletelor la SingFest 2022

Prețurile biletelor la SingFest 2022 variază după cum veți putea observa, cu mențiunea că acestea pot fi cumpărate exclusiv de pe site-ul iabilet.ro.

SingFest 2022
Pretul biletelor la SingFest 2022

Bilete SingFest 2022:

  • Abonament – 390 lei;
  • Bilet pe zi – 130 lei;
  • Abonament (pachet 6 persoane) – 2.000 lei;
  • Abonament (pachet family – 2 adulți + 1-2 copii sub 18 ani) – 1.000 lei.

Reguli de acces:

  • Accesul la festival va fi în fiecare zi de la ora 16:00;
  • Minorii sub 14 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de adulți.

Beneficiile SingFest2022

În caz că ți se face foame, trebuie să știi că food truck-urile partenere sunt pe aproape, alimentând cu bunătăți festivalul. Muzica și distracția te vor însoți zilnic începând cu ora 16:00, iar pe lângă toate acestea vei putea face o plimbare cu balonul cu aer cald. Tot pentru a nu te plictisi, organizatorii au propus și alte activități în aer liber.

„Conceptul festivalului integrează muzica românească, actul cultural tradițional, agricultura educativă, meșteșugurile și interesul pentru natură în curentul contemporan al sustenabilității, urmând a promova comunitățile rurale durabile, în mod natural ecologice“, se arată într-un comunicat remis de organizatori.

Dan Helciug și Marius Moga, prezenți la Festivalul SingFest

Dan Helciug și Marius Moga vor fi și ei prezenți la SingFest 2022, un concept de festival inedit, dedicat iubitorilor de muzică de calitate și de distracție. Așadar, festivalierii îl pot întâlni pe muzicianul și compozitorul Helciug, care a schimbat bulevardul din Capitală pe o uliță sătească.

„Dan Helciug schimbă bulevardul de Capitală cu ulița sătească! Artistul s-a trezit într-o dimineață că se identifică ca fiind  fermier  și că nu-și mai poate stăpâni dorința de a cultiva pământul… După ce și-a transformat balconul într-o mică seră, un mic paradis verde, Dan a hotărât că nu este îndeajuns așa că a luat calea locurilor nebetonate și în scurt timp a ajuns la Singureni, aproape de București.

Acum, îl poți vedea peste gard îngrijindu-și grădina, locuind în vecinatatea Festivalului SingFest, unde ne-a promis că va veni imediat după ce mulge vacile (un nou trend pe care îl lansează – Cowboy’s Fitness) întoarse de la pășune, pe la ora 20:00. Dan intenționează să își deschidă la Singureni o fermă de greieri musculoși  crescuți cu steroizi anabolizanți pentru a satisface dorința găinilor din bătătură de a se hrăni proiec“, se mai arată în comunicatul de presă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...