Sindy de la Survivor România 2021, dezvăluiri din culisele competiţiei

Cristian Cojocaru 09.05.2021, 11:54
Sindy de la Survivor România 2021, dezvăluiri din culisele competiţiei

Concurenta eliminată de la Survivor România, Sindy, a făcut dezvăluri din culisele competiției, imediat după ce a aterizat. Fosta concurentă a mărturisit și care este cel mai mare regret al ei și ce anume i-a lipsit cel mai mult în tot acest timp.

Sindy de la Survivor România vine cu dezvăluiri

Fosta concurentă din cadrul competiției care are loc în Republica Dominicană, Sindy a dat declarații chiar la aeroport, în exclusivitate pentru reporterii WOWbiz. Vedeta a recunoscut că ar mai fi stat, având în vedere cât de mult i-a plăcut să participe în cadrul competiției.

” Aș mai fi stat pentru că mi-a plăcut foarte mult la Survivor, însă dacă așa a fost să fie..știam exact că o să urmez să ies, am avut o presimțire. Eu eram pregătită și fizic și psihic să intru, chiar dacă mă durea piciorul, am zis că pot să intru și așa. Eram mai motivată decât eram înainte, pentru că am găsit o metodă prin care să mă protejez mai mult”, a spus Sindy pentru WOWbiz.

Fosta concurentă a Războinicilor a afirmat că i-au lipsit multe lucruri, dar și oamenii dragi ei.

”Mâncarea, mai ales dulciurile. Prăjiturile. După care muzica. Nu m-am gândit la altceva decât la mâncare, tot timpul stăteam toti și vorbeam numai de mâncare. Ne era și mai greu”,  a mai adăugat vedeta.

Sindy a afirmat ca s-a inteles bine cu toti colegii din cadrul Survivor Romania
Sindy a afirmat ca s-a inteles bine cu toti colegii din cadrul Survivor Romania

Care este regretul fostei “războinice”

Sindy a mai dezvăluit faptul că nu a întâmpinat probleme cu colegii ei de echipă dar nici cu cei din echipa adversară, fiind o fire foarte sociabilă. Totuși, Sindy a afirmat că are un mare regret, și  anume că este naivă.

” M-am înțeles bine cu toată lumea. Bine, la început când am intrat am simțit totuși o mică presiune așa din partea unora, însă m-au cunoscut așa încet și și-au dat seama că că merit să fiu acolo. Mi-am câștigat respectul oarecum. Am încercat să mă înțeleg bine cu toată lumea, eu sunt foarte prietenoasă. Însă sunt naivă și recunosc.

Uneori asta îmi strică treaba, așa a fost și-n competiție.După ce am ieșit, m-am uitat la mai multe lucruri și mi-am dat seama că din exterior se vede altfel. La început mi-a fost greu să mă concentrez și până m-am adaptat, am trecut prin momente grele.

Eram atât de dată peste cap…Nu-mi place să mă cert, nu-mi place. Și cred că acest lucru este regretul meu, că am fost naivă. Am uitat că sunt într-o competiție sportivă și că trebuie să mă gândesc și la mine. Tot timpul am fost pentru echipă. Sunt foarte sinceră, eu nu am putut să mint”,  a mai spus Sindy, pentru WoWbiz.