Sindy dă de pământ cu două dintre concurentele de la Survivor 2021. Ce a putut spune despre Războinice

Iancu Andreea 05.05.2021, 08:28
Sindy dă de pământ cu două dintre concurentele de la Survivor 2021. Ce a putut spune despre Războinice

Sindy, una dintre concurentele valoroase din echipa Războinicilor a fost eliminată din competiția Survivor România 2021. Sportiva a părăsit concursul cu dezamăgire în suflet, considerând că mai avea multe de demonstrat pe traseu. Totodată, după eliminare, Sindy a povestit cum a arătat întreaga experiență din Dominicană și chiar a lansat acuzații dure despre două foste colege Războinice, pe care recunoaște că nu le avea la suflet.

Sindy, declarații acide despre două Războinice, după eliminarea de la Survivor 2021

Soarta concurenților din Republica Dominicană este strâns legată de preferințele publicului. Pentru că nu a mai coalizat cu Albert Oprea, unul dintre Războinicii apreciați de telespectatorii Survivor România 2021, Sindy s-a ales cu o eliminare. În ciuda faptului că se număra printre cele mai bune concurente din echipa Războinicilor. Cu sinceritate și durere în suflet, Sindy a vorbit recent despre întreaga experiență din Republica Dominicană, dar și despre două Războinice, cu care a mărturisit că nu rezona în competiția Survivor 2021.

Nu mă așteptam să ies din competiție, eram foarte pregatită să merg până la capăt. M-am accidentat foarte rău, mi-am rupt meniscul și ligamentele s-au întins. Am încercat să mă recuperez cât mai repede, îmi făceam masaj câte patru ore pe zi. Eram pregătită să intru din nou la joc, trebuia doar să trec de acel Consiliu. Eu mi-am facut masaj singură, sunt tehnician maseur, cu asta mă ocup. Eram foarte pregatită și am și făcut o promisiune, că dacă aș fi intrat nu ar mai fi câștigat Faimoșii. Mi-a fost foarte greu să stau pe bancă, îmi venea să intru așa, cu un picior, a recunoscut Sindy în emisiunea WOWbiz.

Sindy, declarații dure despre două Războinice de la Survivor 2021
Replici dure despre două foste colege din competiție

„Fetele astea noi mă enervau”

Antipatiile sunt inevitabile atunci când ajungi să conviețuiești în jungla din Dominicană, iar Sindy a descoperit rapid cine sunt persoanele din echipă care îi displac. Fosta Războinică a vorbit în termeni duri despre două dintre colegele sale, Irisha și Raluca, nou venite în competiție, dar care au lăsat-o cu un gust amar. Sindy a recunoscut despre cele două Războinice că au o atitudine nepotrivită la Survivor, fapt pentru care era pregătită să le dea o lecție. Fosta concurentă și-ar fi dorit să demonstreze că poate aduce puncte echipei dacă ar fi primit șansa să revină pe traseu după accidentarea suferită la picior.

Fetele astea noi mă enervau. Irisha și Raluca sunt cam enervante. Deși noi care eram de atâta timp am trecut prin momente mult mai grele. Au intrat cu niște aroganțe de parcă li se cuvine totul. Le-am spus că dacă o să intru o să vadă ele. Nu am fost foarte vocală, chiar dacă ele au fost răutăcioase. Nu le-am răspuns așa pentru că voiam să demonstrez pe traseu. O singură dată sau de două ori am intrat pe traseu cu Irisha. Nu sunt împăcată cu ideea că am ieșit, pentru că eu am muncit foarte mult să ajung aici, mi-a fost greu și e enervant. Eu sunt foarte competitivă și aș fi intrat pe traseu accidentată și aș fi câștigat și așa, sunt sigură. Dar nu am mai avut șansa, a mai punctat Sindy.

Discuțiile cu Albert i-au decis soarta în competiție. „Publicul vede altfel tot ce se întâmplă aici”

Eliminarea lui Sindy de la Survivor 2021 a surprins-o pe concurentă, însă a descoperit și care a fost motivul pentru care a fost votată pentru a părăsi competiția. Discuțiile recente cu Albert Oprea, unul dintre Războinicii votați ca favorit de către public, ar fi dus la o cădere de imagine în fața telespectatorilor. De altfel, fosta concurentă mărturisește că lucrurile par total diferite de acasă față de competiție.

Eu cred că totul a început de la Albert. Când am ajuns acasă și m-am uitat la mesaje am realizat că publicul vede altfel tot ce se întâmplă aici. Așa am văzut și eu când mă uitam de acasă. Când am intrat în competiție am fost de partea lui Albert, dar atunci chiar merita pentru că aducea puncte. După o perioadă s-a relaxat, au fost puncte important care ar fi făcut diferența dintre victorie și înfrângere și se vedea pe el că nu îl mai interesa, după ce a devenit favoritul publicului. Eu am avut mai multe discuții cu el, i-am reproșat unele lucruri, și după ce m-am îndepărtat de el a început toată povestea și eu am pierdut susținerea publicului și a început un mare scandal, a precizat fosta Războinică.

Sindy, declarații dure despre două Războinice de la Survivor 2021
Fosta Războinică a dezvăluit ce atitudine are Albert în echipă

Cine ar trebui să fie favoritul de la Survivor România

Nemulțumită de opțiunea publicului, Sindy a explicat motivul pentru care au existat acele discuții cu Albert. Fosta concurentă a mărturisit că discuțiile din interiorul grupului sunt percepute diferit din fața televizoarelor. În plus, dincolo de faptul că Albert, favoritul publicului este o persoană individualistă în opinia lui Sindy, aceasta consideră că cel mai important lucru este ca acesta să aducă puncte în echipă, fapt care nu s-a mai întâmplat. Fosta Războinică este de părere că favoritul ar trebui să fie un lider și să ajute echipa, câștigând puncte pe traseu.

Apoi a venit Maria, care a văzut totul de acasă, și a mers de partea lui. Lumea credea că Sorin era cel rău, că m-a manipulat să trec de partea lui, dar lumea nu vede tot ce se întâmplă acolo și cât de mult ne afectează. Eu cred că favoritul publicului, cel care ar trebui să fie cel mai iubit, este cel care contribuie cu multe puncte și la el nu s-a văzut acest lucru. Se victimiza și se pare că ținea foarte bine chestia asta. I-am explicat și lui Albert că el nu vrea să se concentreze. Avea anumite lucruri cu mâncarea, cum se uita la mâncare. El era pentru el, nu pentru echipă, era individualist, nu învăța nimic din ce îi spuneam. Favoritul ar trebui să fie cel cu cele mai multe puncte, să fie un lider. Cum să fii un lider, când nici măcar puncte nu aduci?!, a mai declarat Sindy.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...