Simona Pătruleasa, despre obiceiul la care nu renunță niciodată. Vedeta a recunoscut: „Nu există să ies din casă așa”

Ana Anitoiu 06.06.2022, 21:58
Simona Pătruleasa, despre obiceiul la care nu renunță niciodată. Vedeta a recunoscut: „Nu există să ies din casă așa”

Simona Pătruleasa a dezvăluit care este obiceiul la care nu renunță niciodată. Vedeta a recunoscut la emisiunea „EGO Life”, prezentată de Dana Săvuică, că nu există să iasă din casă într-un anumit fel, nici măcar atunci când trebuie să ajungă doar la cumpărături la supermarket.

Simona Pătruleasa, despre obiceiul la care nu renunță

Vedeta a spus că întotdeauna i-a plăcut să nu iasă în evidență neapărat prin haine, dar că i se pare important ca femeile să nu neglijeze felul în care arată atunci când ies din casă. Simona Pătruleasa nu iese nemachiată din casă.

„Adică un minim necesar. Nu există să ies din casă așa cum mă trezesc. Port adidași, port lucruri sport ziua, foarte multe ore stau cu Ingrid, în parc, o iau de la școală și nu mă pot duce pe tocuri. Cu siguranță evoluția există din mai multe puncte de vedere. Am evoluat ca om, am înaintat în vârstă, am devenit puțin mai exigentă, eu sunt o persoană perfecționistă.

Nu am fost niciodată pasionată neapărat de modă, dar am urmărit așa tendințele din pură curiozitate, pentru a fi și eu la zi cu ce se mai poartă. Dar nu înseamnă că le-am copiat întru totul. Eu am constatat în timp că nu tot ceea ce se poartă îmi stă mie bine”, a spus Simona Pătruleasa.

Motivul pentru care Simona Pătruleasa este criticată de fiica ei

Simona Pătruleasa Ivanof, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, are o fiică în vârstă de 10 ani, Ingrid, care este deja un critic al ei. Vedeta a povestit ce discuții în contradictoriu are cu fetița, care le cere deja părinților haine și încălțăminte atunci când îi atrag atenția reclame cu acestea.

Vedeta a dezvăluit că Ingrid a ei o critică dur pentru felul în care se îmbracă. Fetița îi reproșează mamei sale că poartă articole vestimentare pentru femei cu vârstă mai înaintată decât ea. Copila nu e de acord cu stilul mult prea clasic al mamei sale, potrivit ego.ro.

Simona Pătruleasa și soțul ei vor să-i ofere lui Ingrid o educație cât mai bună. Prezentatoarea de televiziune își îndeamnă fiica să nu fie în competiție cu nimeni, ci să se asigure că evoluează în fiecare zi. Totuși, vedeta a recunoscut că îi este greu refuze ceva fetiței.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...