Simona Halep, veste fantastică. Nu i se mai întâmplase așa ceva în acest an

Andrei Cezar 06.09.2020, 13:48
Simona Halep, veste fantastică. Nu i se mai întâmplase așa ceva în acest an

Simona Halep, dovadă clară de recunoștință a meritelor sale. Sportiva româncă a primit o distincție care demonstrează, încă o dată, cât de apreciată este. Simona a fost aleasă jucătoarea lunii august în circuitul WTA, de către fani.

Veste fantastică pentru Simona Halep. Distincția care demonstrează cât de apreciată este

După câștigarea primei sale competiții de la revenirea pe terenul de tenis, cea de la Praga, desfășurat luna trecută, Simona Halep are parte de o nouă bucurie, care vine să întărească eforturile depuse până acum. Este vorba de un vot de apreciere acordat de fani pe pagina oficială a circuitului WTA, cu ajutorul căruia sportiva româncă a fost desemnată cea mai bună jucătoare a lunii august. Votul fanilor vine și în contextul în care Simona a ales să nu participe la ediția din acest a turneului american US Open.

Alături de sportiva din Constanța, au mai fost nominalizate Fiona Ferro, care a triumfat la Palermo, şi Victoria Azarenka, învingătoare la Western & Southern Open.

Ultima distincție de acest gen pentru Simona a fost înainte de pandemie, în februarie, atunci când a fost votată jucătoarea lunii.

Următorul turneu la care va particpa Simona Halep este cel de la Roma din perioada 21-27 septembire, după care va ataca Grand Slam-ul ei preferat, French Open, care în acest an se va desfăşura, între 28 septembrie şi 11 octombrie.

Simona Halep, veste fantastică. Nu i se mai întâmplase așa ceva în acest an
Simona Halep, locul 2 WTA

Cine o poate depăși pe Simona Halep în clasamentul WTA

În momentul de față, Simona Halep ocupă poziția a doua în clasamentul WTA, loc ce i-ar putea fi luat de către jucătoarea americancă Sofia Kenin (21 de ani). Campioana de la Australian Open 2020 s-a calificat în optimile US Open și chiar dacă acum se află pe locul 4 WTA, poate urca pe locul 2 dacă va câștiga turneul.

Până în faza optimilor, Kenin nu a pierdut niciun set, iar în ultimul meci a învins-o pe tunisianca Ons Jabeur cu scorul de 7-6(4), 6-3.

Serena Williams s-a calificat și ea în optimile US Open, după ce a trecut de Sloane Stephens, campioana din 2017 a turneului, cu scorul de 2-6, 6-2, 6-2. În următorul tur Serena o va înfrunta pe grecoaica Maria Sakkari, cea care a învins-o pe americancă la turenul de la Cincinati din urmă cu două săptămâni.

Urmăriți Impact.ro și pe