VIDEO

Simona Halep, gata de confruntarea cu Amanda Anisimova de la Wimbledon. „Voi fi și mai bună”

Sorin Barbu 05.07.2022, 11:14
Simona Halep, gata de confruntarea cu Amanda Anisimova de la Wimbledon. „Voi fi și mai bună”

Simona Halep o va înfrunta pe Amanda Anisimova, după ce a reușit a 11-a victorie consecutivă la Wimbledon. Cele două sportive s-au înfruntat de trei ori, iar jucătoarea din România conduce cu 2-1. După ce a învins-o pe Paula Badosa, Simona Halep și-a asigurat un cec de 360.000 de euro, iar un o calificare în semifinale i-ar aduce încă 260.000 de euro.

Simona Halep, declarații de o sinceritate dezarmantă înaintea partidei cu Amanda Anisimova

Simona Halep și-a regăsit pofta de joc și inspirația la Wimbledon, turneu pe care l-a câștigat în anul 2019. Jucătoarea din România s-a calificat în sferturile competiției după ce nu a pierdut niciun set. Duelul cu Paula Badosa, câștigat în 59 de minute, a fost o adevărată demonstrație de forță, iar fanii au apreciat tenisul spectaculos și eficient.

Pentru Simona Halep urmează un meci foarte provocator. Amanda Anisimova a fost pregătită de Darren Cahill, antrenorul cu care sportiva din Constanța a reușit cele mai mari performanțe. Cele două s-au mai înfruntat de trei ori, iar sportiva noastră conduce cu 2-1, reușind să câștige și acum două săptămâni.

Simona Halep va juca cu Amanda Anisimova la Wimbledon.

Simona Halep și Amanda Anisimova se vor înfrunta pentru un loc în semifinale, dar și pentru un cec de 260.000 de euro care s-ar adăuga celor 360.000 de euro pe care și i-au asigurat prin calificare în sferturi.

„Înseamnă foarte mult că mă întorc în sferturi de finală după ce m-am chinuit atât de mult cu accidentările și cu încrederea în sine. Dar, așa cum am spus, muncesc din greu în fiecare zi. Simt că dacă fac asta, voi fi și mai bună. De fapt, sunt foarte mulțumită de felul în care joc. Sunt cu adevărat încrezătoare. Este o plăcere să fiu în pe teren.

Cred că asta mă ajută foarte mult să pot face cel mai bun tenis al meu. Și totul vine împreună. Mă simt puternică fizic. Mă simt, foarte bine, psihic. Deci cred că totul se conjugă.

Simt că am putere pe teren. Așa că simt că – cum ar trebui să spun – mă simt bine să joc tenis și mă simt bine să fiu pe teren. Cred că asta mă ajută să cred mai mult și să pot face cel mai bun tenis al meu”, a declarat sportiva din România.

Simona Halep este gata de confruntarea cu Amanda Anisimova și spune că arde de nerăbdare să înceapă partida. Lunile de accidentare i s-au părut foarte lungi și s-a gândit la retragere, dar acum își dorește să ajungă din nou la un nivel foarte bun.

„Dar, da, a început cu accidentarea, așa că nu am putut juca trei, patru luni. Apoi mi-am pierdut și încrederea, credința că pot fi din nou bună ca să revin în top. Și m-am luptat, o perioadă lungă. Dar acum a trecut. Sunt aici, joc bine. Mă simt bine pe teren. Deci acesta este cel mai important lucru și vreau doar să mă concentrez pe asta. Va fi un alt meci.

Desigur, acel meci a fost o partidă grozavă pentru mine. Dar mă aștept la un sfert dur. Sunt aici să joc așa cum am făcut azi, să mă concentrez pe ce fac eu. Sunt sigură că pot juca din nou un tenis bun. Dar va fi o mare provocare. Sunt sferturi de finală la Wimbledon. Sunt pregătită pentru asta și aștept cu nerăbdare”, a mai afirmat Halep.

Amanda Anisimova a fost pregătită de Darren Cahill, antrenorul care a lucrat mult timp cu Simona Halep

Traseul Simonei Halep de la Wimbledon 2022:

Turul 1: Halep – Muchova 6-3, 6-2
Turul 2: Halep – Flipkens 7-5, 6-4
Turul 3: Halep – French 6-4, 6-1
Optimi: Halep – Badosa 6-1, 6-2

Urmăriți Impact.ro și pe