Simona Halep, surprinsă la o clinică de fertilizare in vitro. Ce a făcut sportiva la doar o zi după divorțul de Toni Iuruc

Ioana Bucur 10.09.2022, 11:24
Simona Halep, surprinsă la o clinică de fertilizare in vitro. Ce a făcut sportiva la doar o zi după divorțul de Toni Iuruc

Divorțul de Toni Iuruc rămâne învăluit în mister. La doar 24 de ore de la întâlnirea cu avocații, în care au pus punct căsniciei după nici un an de când deveniseră, oficial, soț și soție, Simona Halep a fost surprinsă la o clinică de fertilizare in vitro. Cum și-a petrecut celebra sportivă prima zi de „libertate”.

Simona Halep a mers la o clinică in vitro

Încă nu trecuse un an de când Simona Halep și Toni Iuruc deveniseră, oficial, soț și soție. În timp ce admiratorii sportivei așteptau cu nerăbdare să o vadă din nou în rochie de mireasă, la cununia religioasă și petrecerea de nuntă ce urmau să aibă loc în luna noiembrie a acestuia an, la Sinaia, au avut o parte de o veste șocantă: cei doi au decis să pună punct căsniciei și să pornească pe drumuri separate.

A fost un divorț fulger, la notar, fără declarații în fața presei, fără ca niciunul dintre foștii parteneri să dezvăluie un motiv al separării. Doar 24 de ore mai târziu, Simona Halep era surprinsă la o clinică de fertilizare in vitro.

Jucătoarea de tenis a avut o primă zi de „libertate” plină. În jurul orei prânzului, a fost văzută plecând din locuința sa din cartierul bucureștean Primăverii. Una dintre opririle făcute de Halep a fost la o clinică de fertilizate in vitro. Potrivit jurnaliștilor Cancan, fosta soție a lui Toni Iuruc a plecat de acolo cu zâmbetul pe buze.

În timpul vizitei la centrul medical, Halep a ieșit pentru câteva minute din clinică însoțită de o asistentă cu care a și schimbat câteva cuvinte, apoi a intrat din nou. Aproape o oră mai târziu, se întoarce la mașina sa și își continuă drumurile prin oraș.

Simona Halep, surprinsă la o clinică de fertilizare in vitro. Ce a făcut sportiva la doar o zi după divorțul de Toni Iuruc
Toni Iuruc si Simona Halep

„Am decis de comun acord”

Divorțul celor doi, după nici un an de la cununia civilă, a fost un adevărat șoc pentru admiratorii sportivei. Primul care a confirmat separarea, la insistențele jurnaliștilor, a fost Toni Iuruc, afaceristul dezvăluind că a fost o decizie luată de comun acord și că, din acel punct, toate detaliie vor fi rezolvate de avocați.

O zi mai târziu, după ce s-au prezentat la un cabinet de avocatură, a venit rândul Simonei Halep să facă primele declarații despre separare, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Instagram:

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și dicreție acest subiect”, a scris Simona Halep pe InstaStory.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...