Simona Halep ştie să se afirme şi în afaceri. Câştigă sume uriaşe şi în afara terenului de tenis 

Ana Anitoiu 07.06.2021, 18:03
Simona Halep ştie să se afirme şi în afaceri. Câştigă sume uriaşe şi în afara terenului de tenis 

Simona Halep ştie să se afirme în afaceri și reușește să câștige sume de bani uriaşe şi în afara terenului de tenis. Împreună cu familia sa, sportiva a început în urmă cu câțiva ani să investească masiv în imobiliare.

Cum a reușit Simona Halep să se afirme în afaceri

În anul 2017, alături de familia ei, Simona Halep a investit mult în imobiliare și a început să construiască un complex rezidențial de lux situat în zona Mamaia Nord. De la momentul inaugurării și până în prezent, acesta i-a adus sportivei venituri considerabile.

De asemenea, cu sprijinul tatălui și fratelui ei, Simona Halep a investit într-un hotel de patru stele aflat în stațiunea de schi Poiana Brașov. Mai exact, este vorba despre Pensiunea Drachenhaus, ce are 24 de camere și o vedere de vis la masivul Postăvaru.

De altfel, ca parte a unui pachet de două milioane de euro, Halep a cumpărat în 2017 și hotelul Drachenhaus, aflat în centrul istoric al orașului Brașov. În plus, sportiva și familia ei dețin mai multe clădiri în Constanța, iar în 2018, jucătoarea de tenis a investit într-un hotel ce se construia în zona de nord a stațiunii Mamaia.

Simona Halep afaceri
Simona Halep

Câți bani a câștigat Simona Halep din afaceri în 2020

Având astfel de afaceri, în ciuda faptului că anul 2020 a fost unul slab din punct de vedere competițional, în contextul pandemiei de coronavirus, Simona Halep a avut câștiguri substanțiale. Deși hotelurile din Mamaia și Brașov au fost afectate de restricții, complexul rezidențial a dat roade și a devenit principala sursă de venit. Apartamentele din acesta au fost vândute. De altfel, investițiile n-au încetat – alte două blocuri cu câte opt etaje se construiesc deja în aceeași zonă.

Conform datelor fiscale de anul trecut, cifra de afaceri a fost de 4,56 milioane de lei. Firma administrată de fratele și tatăl Simonei Halep a înregistrat un profit de 1,65 milioane de lei. Însă, au fost acumulate și datorii de 14,5 milioane de lei. Valoarea nu este una mare, ținând cont de profilul firmei. Aceasta se va recupera în timp, pe măsură ce se vor vinde noile apartamente construite în aceeași zonă.

Simona Halep a revenit pe teren, după accidentare

Simona Halep a anunțat recent că a revenit la antrenamente după accidentarea ce o ține departe de turneul preferat, Roland Garros. Jucătoarea de tenis, care a suferit două rupturi musculare la gamba stângă, a spus că este gata să înfrunte ce urmează, deși nu știe dacă este pregătită din punct de vedere fizic.

”Această perioadă a fost foarte bună pentru că mi-am dat seama ce simt față de tenis și cum mă simt când nu pot juca. Iubesc acest sport și acum înțeleg de ce timp de mulți ani am trăit pentru tenis și m-am bucurat atât de mult să fiu la cel mai înalt nivel. Sigur că nu este ușor să ajungi acolo, este epuizant din punct de vedere mental și emoțional. Acum realizez cât de puternică am fost. Vreau să înfrunt orice provocare care îmi iese în cale. Nu știu dacă din punct de vedere fizic sunt pregătită, dar știu că sunt gata să înfrunt ce urmează.”, a scris Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI