Simona Halep și Sorana Cârstea, răzbunate de Bianca Andreescu: cum a reușit să o elimine pe Taylor Townsend la US Open

Ciprian Ioana 03.09.2019, 10:41
Simona Halep și Sorana Cârstea, răzbunate de Bianca Andreescu: cum a reușit să o elimine pe Taylor Townsend la US Open

Bianca Andreescu, jucătoare canadiană de origine română, a reușit să o elimine pe Taylor Townsend de la US Open și să se califice în sferturile de finală. Andreescu le-a răzbunat astfel pe Simona Halep și Sorana Cârstea, ambele jucătoare fiind eliminate de Townsend.

Bianca Andreescu a făcut senzație la US Open și a reușit să se califice în sferturile competiției. A trecut, în trei seturi, de americanca Taylor Townsend, cea care le-a eliminat pe Simona Halep și pe Sorana Cârstea.

Bianca Andreescu a reușit să se impună în trei seturi: scor 6-1, 4-6, 6-2.  Astfel, Andreescu s-a calificat în faza următoare a competiției.

VIDEO Cum a trecut Andreescu de Townsend, jucătoarea care le-a eliminat pe Halep și Cârstea

Bianca Andreescu ocupă acum locul 15 în clasamentul WTA, dar are toate șansele să urce în clasament dacă jocul său se menține.

Într-un clasament live, Bianca Andreescu a urcat până pe poziția a noua. Dacă va câștiga US Open, atunci Bianca Andreescu va trece peste Simona Halep, care ocupă acum locul 4 WTA.

Chiar dacă a fost eliminată de la US Open, Simona Halep bifează, totuși, un succes. A egalat-o pe Venus Williams la numărul de săptămâni consecutive în care s-a aflat în primele zece jucătoare ale lumii, iar de luna viitoare o va depăși.

Simona Halep a intrat în topul celor mai bune zece jucătoare din lume pe 27 ianuarie 2014 și de atunci nu a părăsit TOP 10. Sportiva încă speră să revină pe primul loc în clasamentul WTA, dar pentru asta are nevoie de victorii la turneele importante.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe