Simona Halep se va retrage dacă va câștiga o competiție importantă. Dezvăluirea lui Ion Țiriac, despre ce turneu este vorba

Ana Anitoiu 16.04.2021, 18:44

Simona Halep s-ar putea retrage din tenis dacă va câștiga o competiție importantă. Ion Țiriac a spus despre ce turneu este vorba, dar și ce va face îndrăgita campioană după ce va părăsi acest sport în care și-a câștigat celebritatea.

Când s-ar putea retrage Simona Halep, potrivit lui Ion Țiriac

Simona Halep și-a tot asigurat fanii în ultima vreme că va mai juca tenis cel puțin încă câțiva ani. Însă, fostul jucător de tenis Ion Țiriac crede cu totul altceva. Omul de afaceri a dezvăluit când s-ar putea retrage, de fapt, sportiva, care s-a confruntat recent cu probleme la umăr.

După ce s-a retras de la turneul din Stuttgart, Simona Halep, care este așteptată înapoi în circuit pentru finalul lunii aprilie, la Madrid, ar putea să se retragă în urma unei competiții importante. În acest an, ea s-a mai retras de la Doha și Dubai și a abandonat la Miami, dar ar avea ochii pe o victorie prin care și-ar putea încheia cariera în glorie.

Simona Halep se va retrage daca va castiga o competitie importanta. Dezvaluirea lui Ion Tiriac, despre ce turneu este vorba
Simona Halep

Turneul după care Simona Halep s-ar putea retrage din tenis

Mai exact, potrivit lui Ion Țiriac, dacă Simona Halep va câștiga medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, sportiva ar putea renunța la tenis. Întregul ei program este concentrat pe pregătirea pentru această competiție. Miliardarul a dezvăluit și ce crede că va face campioana în vârstă de 29 de ani după aceea.

”Dacă Simona încoronează cariera ei cu medalia de aur la Tokyo, atunci poate să se retragă. Nu (nu se va face antrenoare, n.r.). Eu cred că face vreo trei copii. După ce-i face, trebuie să-i crească.”, a declarat magnatul Ion Țiriac, potrivit DigiSport.

Simona Halep, despre când se va retrage din tenis

Totuși, Simona Halep a declarat recent că nu are de gând să se retragă prea repede. Jucătoarea de tenis a spus că va mai fi pe teren încă trei sau chiar patru ani și că parcă își dorește să joace tot mai mult pe zi ce trece.

”De la zi la zi, parcă îmi doresc mai mult să joc. Vor fi trei, patru ani, nu știu, dar sunt foarte bucuroasă să fiu pe teren, îmi face foarte mare plăcere. De acea îndrăznesc să spun că mai am trei, patru ani”, a spus Simona Halep, pentru GSP.

Simona Halep, despre planul de a deveni mamă

Pe de altă parte, s-ar putea dovedi că Ion Țiriac are dreptate în privința activității căreia i se va dedica Simona Halep după ce se va retrage. Jucătoarea de tenis a declarat recent că se așteaptă ca în momentul în care va deveni mamă să aibă un sentiment ce va depăși ”orice senzație” pe care a avut-o în tenis.

”Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viața acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a spus Simona Halep, la ”500 de apropo-uri”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...