Simona Halep se întoarce în circuit: care sunt următoarele turnee la care va participa

După eșecul de la US Open, când a fost eliminată după numai trei meciuri, Simona Halep se întoarce în circuit. Sportiva va participa, în următoarea perioadă, la mai multe turnee, iar primul dintre ele debutează în numai câteva zile.

Perioada de refacere ia sfârșit pentru Simona Halep. Sportiva se întoarce în circuit și va debuta, peste doar câteva zile, la un turneu internațional. În următoarea perioadă, Simona Halep va participa la turneele de la Wuhan și Beijing.

Simona Halep se situează pe locul 6 WTA acum, după ce a pierdut două poziții în urma eșecului de la US Open. Simona Halep va participa la turneul de la Wuhan (care are loc în perioada22-28 septembrie) și Beijing (în perioada 28 septembrie – 6 octombrie).

Ce declară Simona Halep înainte de a reveni în circuit

Înainte a pleca în Asia pentru turneele la care va participa, Simona Halep se arăta încrezătoare. Sportiva a stat de vorbă cu jurnaliștii pe aeroportul Henri Coandă

Deocamdată, alături de Simona Halep nu va fi și Darren Cahill, cu care a reluat colaborarea recent. Dar Halep se simte pregătită.

“Mă simt destul de bine, sunt încrezătoare şi sper să-mi meargă bine. Este un pic mai diferit, mâncarea este diferită, aerul este diferit, cultura de acolo mai diferită, aşa că încerc să mă adaptez cât pot de bine şi să joc cât se poate de bine, însă nu este uşor. Fizic sunt sută la sută, nu am niciun fel de probleme. Am avut nişte probleme la gleznă, de fapt la tendonul lui Ahile împreună cu glezna, acum mă simt bine, am făcut recuperarea, am făcut tratament, m-am antrenat în ultima săptămână şi acum mă simt bine. Darren Cahill va reveni în noul sezon, nu la turneele acestea”
Simona Halep

Turneul de la Wuhan are premii totale în valoare de peste 2,8 milioane de dolari. Finala acestui turneu a fost câștigată, anul trecut, de Caroline Wozniacki.

După aceste turnee, Simona Halep va participa și la turneul Kremlin Cup, de la Moscova, după cum au anunțat, miercuri, organizatorii.

Halep a câștigat trofeul la Kremlin Cup în 2013.

Turneul de la Moscova, de categorie Premier, se va desfăşura în perioada 14-20 octombrie, transmite News.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI